Martin Dima

Keplerova 699/14

40007, Ústí nad Labem - Krásné Březno

  • +420 724 227 353

Předmět činnosti firmy Martin Dima

Martin Dima: elektroinstalační práce, Ústí nad Labem
Firma Martin Dima se dlouhodobě zaměřuje na veškeré elektroinstalační práce, které zajišťuje jak koncovým zákazníkům, tak firmám a institucím. Má bohaté zkušenosti s realizací domovních rozvodů, ale také průmyslových. Provádí jak nové elektroinstalace, tak kompletní rekonstrukce. V Neposlední řadě se zaměřuje na montáže zabezpečovacích systémů či opravy hromosvodů. Firma zajišťuje elektroinstalační práce převážně v Ústeckém a Středočeském kraji a na celém území hlavního města Prahy.

Elektroinstalace a elektromontážní práce
Čeká vás realizace novostavby, a hledáte zkušenou elektroinstalační firmu, která se postará o montáže rozvodů elektřiny? Nebo potřebujete zajistit rozsáhlou rekonstrukci či opravy? V obou případech se obraťte na firmu Martin Dima, která má v oboru bohaté zkušenosti. Při práci používá jen kvalitní elektroinstalační materiál od ověřených výrobců, který zajistí bezchybnou funkčnost a maximální životnost. Firma disponuje certifikáty a veškeré úkony provádí v souladu s platnou legislativou. Tým pracovníků se pravidelně účastní školení a sleduje novinky a trendy v oboru elektroinstalačních a elektromontážních prací.

Montáže a opravy průmyslových rozvodů
Firma Martin Dima se zaměřuje také na elektromontážní práce pro firmy a průmyslové závody. Postará se o kompletní montáže a opravy průmyslových rozvodů přesně podle přání a požadavků zadavatele. Má zkušenosti se zajištěním prací pro výrobní haly i skladovací prostory. Každou zakázku řeší individuálně a klade důraz na dodržování předem smluvených termínů. Cenovou kalkulaci zpracuje firma před zahájením veškerých elektromontážních prací.

Montáž hromosvodů i zabezpečovacích systémů
Zmiňovaná firma se sídlem v Ústí nad Labem provádí veškeré elektrikářské práce. Patří mezi ně také montáže a opravy hromosvodů, které jsou pro zajištění ochrany před úderem blesku nezbytné. Firma se zabývá také montáží slaboproudých rozvodů. Provede instalaci a zprovoznění kamerových i zabezpečovacích systémů do rodinných domů, bytů i průmyslových či komerčních objektů.

Další informace o firmě Martin Dima

  • IČ : 87524481
  • DIČ : CZ8710273209

Klíčová slova

  • elektroinstalace

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10