PURPANDA s.r.o.

Tečovice 323

763 02, Tečovice

  • +420 778 513 777
www.purpanda.cz

Předmět činnosti firmy PURPANDA s.r.o.

Společnost PURPANDA s.r.o. je firma, která provádí poradenské a realizační služby v oblasti zateplení, hydroizolace a zvukové izolace všech povrchů stříkanými PUR pěnami s otevřenou i uzavřenou formou buněk. Společnost PURPANDA s.r.o. provádí také jejich UV ochranné vrstvy různými typy materiálů, a to dle využití.

Naše společnost je složena z profesionálních a vyškolených zaměstnanců, kteří se oblasti zateplení, hydroizolace a zvukové izolace stříkanými PUR pěnami věnují dlouhodobě, proto naše společnost i přes tak krátkou dobu své činnosti spadá mezi úspěšné společnosti v oboru izolatérství na území České republiky.

Naše společnost zrealizuje 8-10 zakázek měsíčně, a to zejm. zateplení podkroví, půd, stropů, stěn, základů (více v sekci „reference“) a vykonává svou činnost na území Moravy, Slezska, Čech i na Slovensku.

Ve společnosti působí profesionální a vyškolení pracovníci, kteří mají odborné znalosti s aplikací pěnové izolace. Cílem společnosti PURPANDA s.r.o. je zejména spokojenost zákazníka, proto k realizaci svých zakázek využívá nejkvalitnější, nejmodernější a zdraví nezávadný materiál

Další informace o firmě PURPANDA s.r.o.

  • IČ : 07306351

Klíčová slova

  • izolační práce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10