Lubomír Netresta

Moravská 364

541 02, Trutnov - Horní Staré Město

  • +420 732 217 905
profizol.cz

Předmět činnosti firmy Lubomír Netresta

Naše firma se zabývá izolacemi v oblastech střech,balkónů,teras a spodních staveb pomocí PVC fólií (Sikaplan,Fatrafol,Vinitex,) nebo modifikované asfaltové pásy (KVK parabit aj.)

Dále dodáváme tepelně izolační vrstvy dle přání zákazníka (Polystyren ,Minerální vata) spádové klíny pro vytvoření požadovaného spádu střechy.

Provádíme klempířské práce při generální rekonstrukci nebo realizaci vaší nové střechy pomocí speciálních kašírovaních(poplastovaných) plechů.Dále nabízíme možnost vytvořit pohledové oplechování z různých typů plechu (Al,Cu,fe pozink,atd.).Výrobu a montáž parapetů a různých klempířských prvků.
Při realizaci střechy demontujeme stará odtahová zařízení a nahrazujeme novými ventilačními turbínami Lomanco z Al plechu která fungují beznákladově.
Zabýváme se i spárováním panelových domů pomocí horolezecké techniky . Provádíme také veškeré výškové práce,mytí střech tlakovou vodou –zbavení mechů a nesoudržné barvy , Nátěry šikmých i plochých střech(Reflexol asfaltohliníkový nátěr,Eternal). Pomocí horolezecké techniky si i zajišťujeme přístup na balkóny a terasy – při krátkodobé práci se tak nemusí stavět lešení nebo procházet přes byty.
Rozpadají se vám komíny? Spáry mezi cihlami jsou už zvětralé a drolí se malta ven? Pomocí této technologie vám komíny znovu vyspárujeme a obalíme PVC folií nebudete se muset už o ně starat.
Při rekonstrukci vašeho balkónu či terasy můžeme provést kompletní rekonstrukci včetně sanace odpadaného zdiva, natažením nové fasády nebo štuku s vámi vybraným barevným odstínem.
Nabízíme i nátěry zábradlí vašeho balkónu nebo terasy.

Při naší práci se vždy snažíme vyhovět přáním zákazníka. Při zaměření které provádíme zdarma vám tak navrhneme co nejefektivnější řešení rekonstrukce či realizace. Pracujeme pouze s ověřenými a kvalitními materiály.
Na váš balkón nebo terasu můžeme vytvořit pochozí rošt s exotického dřeva nebo pochozí vrstvu v podobě dlažby položené na plastové terče(Best terasová dlažba) .Možno i navařit pochozí vrstvu PVC Walkway.

Další informace o firmě Lubomír Netresta

  • IČ : 02967961
  • DIČ : CZ8805093946

Klíčová slova

  • hydroizolace

  • izolační práce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10