Petr Polívka - POLIFORM

Žižkova 335/8

351 01, Františkovy Lázně

  • +420 777831335
www.oknapoliform.cz

Předmět činnosti firmy Petr Polívka - POLIFORM

Firma Poliform - Petr Polívka navazuje na 11 let zkušeností ve firmě Vency spol. s r.o. a nabízí vám výrobky a služby prvotřídní kvality, ověřené renomovanými certifikačními autoritami a rovněž stovkami spokojených zákazníků (reference). V naší základní nabídce naleznete plastová okna vyrobená z kvalitních profilů německého extrudéra ALUPLAST®. Kování pochází od světového výrobce firmy G-U (www.g-u.com/cz). Ze široké škály produktů ALUPLAST® jsme pro Vás vybrali optimální profilové řady pro plastová okna a plastové dveře. Ty zaručují široké spektrum konstrukčních a barevných řešení. V současnosti je naše nabídka také rozšířena o kvalitní dřevěná Eurookna českého výrobce firmy TWW s kováním firmy SIGENIA-AUBI. Provádíme rovněž kompletní práce spojené s dodávkou: montáž, demontáž původních oken a dveří, zednické zapravení, likvidaci stavebního odpadu a původních výplní. Kromě zednického zapravení je toto vždy již zahrnuto v naší ceně! Samozřejmostí jsou zdarma prováděné konzultace, zaměření a doprava v Karlovarském kraji. Jak na plastová okna a dveře, tak na dřevěná Eurookna je poskytována záruka v délce 5 let a bezplatný pozáruční servis. Na veškeré doplňky typu žaluzie apod. je poskytována záruka o délce 2 let.

. Samozřejmností je prodej doplňků a služby související s výměnou plastových a dřevěných výplní. Veškerý námi nabízený sortiment naleznete v sekci produkty!

Orientujeme se na výměny oken a dveří u starších domů, panelových bytů a domů, ostatních budov a také na montáž do novostaveb. Montáže provádíme výhradně vlastními zkušenými pracovníky s dlouholetou praxí v oboru!

Další informace o firmě Petr Polívka - POLIFORM

  • IČ : 04660323
  • DIČ : CZ7606081824

Klasifikace a obory firmy Petr Polívka - POLIFORM

Klíčová slova

  • okna

  • plastová okna

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10