NON-STOP zámečnický servis / pohotovost pro Brno a okolí

Višňová 828/4, Moravany

664 48, Moravany u Brna

  • +420 607 064 631
www.brno-zamecnik.cz

Předmět činnosti firmy NON-STOP zámečnický servis / pohotovost pro Brno a okolí

Otevírání aut
V žádném případě se nesnažte automobil otevřít násilím nebo jiným destruktivním způsobem. Vždy raději zavolejte odborníka který vám auto otevře bez poškození, za příznivou cenu a v rámci Brna přijde do 30 min. Vaši situaci chápu a proto se k vám a vašemu uzamčenému automobilu snažím dostat co nejdříve. Jako profesionální zámečník používám různé metody a postupy pro otevírání aut. Otevírání automobilu provádím přes zámek nebo jiným dostupným způsobem podle situace.Používám speciální nářadí určené k nouzovému otevírání automobilů a jsem pravidelně školený v metodách nouzového otevírání automobilů.
Znám zabezpečovací systémi automobilů a volím vždy tu nejšetrnější a nejefektivnější cestu otevření.

Otevírání dveří
Volejte 704 061 111 – NON STOP zámečnictví Brno a celá Jižní Morava – otevírání dveří domů / bytů / objektů, opravy a výměny zámků. Jsem schopen otevřít vaše zabouchnuté nebo zamčené dveře od bytu/domu nebo automobilu rychle a bez poškození. Dojezd v rámci Brna 15-30min.

Servis dveří a zámků
Volejte zámečnickou NON-STOP pohotovosť na linku 704 061 111.


Opravíme váš zámek, dveře nebo vložku! Ať už jsou vaše dveře poškozené, zámky nefungují, jak mají, nebo potřebujete z jakéhokoli důvodu opravit vložku, neváhejte se na nás obrátit. Poskytneme vám prvotřídní zámečnický servis.

Výměna vložek (lidově řečeno ”vymena fabky”), sjednocování vložek na spoločný uzávěr (jednotný klíč), SGHK ( systémem generálního a hlavního klíče)

Další informace o firmě NON-STOP zámečnický servis / pohotovost pro Brno a okolí

  • IČ : 08913960

Klasifikace a obory firmy NON-STOP zámečnický servis / pohotovost pro Brno a okolí

Klíčová slova

  • zámečnictví

  • zabouchnuté dveře

  • otevírání dveří

  • servis zámků

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10