MUDr. Marta Horáčková s.r.o.

Záhumenní 1477/4c

742 21, Kopřivnice

Předmět činnosti firmy MUDr. Marta Horáčková s.r.o.

Hledáte-li profesionální léčebně-preventivní péči o Vaše děti v Kopřivnici či jejím blízkém okolí, neváhejte a navštivte moderní ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Marty Horáčkové, která svým pacientům mimo základní lékařskou péči poskytuje i odborné poradenství v rozsahu dětského lékařství a aplikaci standardních i nadstandardních očkovacích látek.

„Paní doktorka ošetřuje všechny mé tři děti. Nejstarší je již 16let. Měla i mě jako dítě. Je to pediatr na svém místě. Společně se sestřičkou, skvělý tým. Děkuji za vše, co jste pro nás udělaly a ještě uděláte.“ (Bučková M., www.znamylekar.cz)

MUDr. Marta Horáčková vystudovala na Lékařské fakultě Masarykovy Univerzity v Brně obor pediatrie a je lékařkou s více než třicetiletou praxí v oboru (studium dokončila v roce 1980), která své bohaté zkušenosti v současné době využívá ve prospěch malých i velkých pacientů v rámci své pediatrické praxe v Kopřivnici. Společně s paní doktorkou v ordinaci samozřejmě působí i plně kvalifikovaný zdravotní personál, který společně s ní vytváří příjemné prostředí, do kterého se děti i jejich rodiče velmi rádi vracejí.

„Maximální spokojenost. Mají nádherný a profesionální přístup s pani sestřičkou ke všem dětem. Vždy byly nápomocné a vyřešily jakoukoliv neduhu. Děti k nim chodí rády.“ (Zaoralová Lenka, www.znamylekar.cz)

Mimo základní preventivně léčebnou péči pro děti a dorost nabízí ordinace MUDr. Marty Horáčkové například i odborné poradenství v rozsahu dětského lékařství, či aplikaci standardních i nadstandardních očkovacích látek.
Mezi služby poskytované v rámci preventivně-léčebné péče patří například rychlá diagnostika CRP, (která díky rozlišení bakteriální a virové infekce pomáhá určit nutnost nasazení léčby antibiotiky), kompletní diagnostika za pomocí STREP testů (které odhalí přítomnost streptokokové infekce v organismu), toxikologické vyšetření a vyšetření na krvácení do stolice (hemokult test) a v neposlední řadě pak i sekundární služby dětského lékaře, jako například píchání náušnic a podobně.

“ Paní lékařka je velmi příjemná a stála pozitivně naladěná. Krásně se chová k dětem i k rodičům, dokáže poradit a pomoct od různých bolístek. Co dodat prostě profesionál. Paní doktorka a její zdravotní sestra se skvěle doplňují. Moc ráda tam s dětmi chodím.“ (anonym, www.znamylekar.cz)

V přístupu k pacientům si ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Marty Horáčkové zakládá především na příjemném a moderním prostředí ordinace, hlubokém zkušenostním potenciálu lékaře a v neposlední řadě pak i na velmi osobitém přístupu k pacientům a přirozeně empatickém založení našeho personálu.
Jednoduše děláme vše, co je v našich silách, abychom za využití moderních lékařských technologií a vstřícného přístupu k pacientům dosáhli těch nejlepších léčebných výsledků.

Naše ordinace spolupracuje s většinou českých zdravotních pojišťoven, jako VZP, ZPMV, VOZP, ČPZP, nebo OZP.

Objednávky na preventivní prohlídky lze provést jak osobně v naší ordinaci, tak i po telefonické domluvě. Pro transfer či zavedení nového pacienta je však nutná osobní návštěva.

Vám a Vašim dětem přejeme mnoho zdraví a těšíme se na Vaši návštěvu!

Další informace o firmě MUDr. Marta Horáčková s.r.o.

  • IČ : 29384575

Klasifikace a obory firmy MUDr. Marta Horáčková s.r.o.



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • děti

  • dorost

  • horáčkové

  • marty

  • mudr

  • například

  • ordinace

  • ordinaci

  • pacientům

  • paní