NEXT-ON Group a.s.

Štefánikova 264/20E

742 21, Kopřivnice

  • +420 602780947
www.next-on.cz

Předmět činnosti firmy NEXT-ON Group a.s.

NEXT-ON Group a.s., je česká společnost se zaměřením na podporu výrobních závodů a jejich výrobních a logistických procesů v zajištění čistoty vratného balení, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj.

Zaměřujeme se na průmyslové mytí a doplňkové čištění vratného balení – obalů, které jsou běžně v závodech používány pro uskladnění výrobků po interních procesech, pro balení finálních výrobků jdoucích k zákazníkům nebo pro balení zasílaných k dodavatelům.

Jediné zařízení v České Republice a na Slovensku pro MAXI velikosti balení:

Naší výhodou je schopnost průmyslového mytí MAXI plastových boxů o rozměrech (1200x1000x XXXX mm), plastových palet, krytů palet, KTP boxů ale také flexibilita v mytí ostatních boxů středních a malých velikostí jako jsou boxy KLT, blistry, aj. Dále v poskytování doplňkových služeb pro čistotu balení.

Protože si uvědomujeme že čisté balení je nepostradatelnou součástí pro čisté, profesionální výrobní prostory a jejich potřeby např. pro výrobu a dodávky elektronických dílů, optických dílů, plastových výlisků, lisovaných plechových výlisků určených pro povrchové úpravy a všech výrobků a dílů vyžadující čisté balení pro následné výrobní procesy, přinášíme toto profesionální řešení k uspokojení potřeb i těch nejnáročnějších zákazníků, dvojité mytí – dvojité sušení – následné ochranné balení.

YOUTUBE KANÁL: ZDE

LINKED IN: ZDE



Další informace o firmě NEXT-ON Group a.s.

  • IČ : 07565011
  • DIČ : CZ07565011

Klasifikace a obory firmy NEXT-ON Group a.s.

Klíčová slova

  • Logistický servis

  • Mytí boxů

  • mytí přepravek

  • Prodej použitých boxů

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10