KOVOMONT ZRUČ s.r.o.

K Třebonicům 100/34

155 00, Praha 5

  • +420 327 532 121
www.kovomont-zruc.cz
Logo KOVOMONT ZRUČ s.r.o.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy KOVOMONT ZRUČ s.r.o.

Hlavní výrobní program tvoří pálení laserem TRUMPF TCL 3030S, vysekávání a stříhání plechů na CNC strojích. Ohýbání plechů provádíme na třech CNC ohraňovacích lisech.

Dále nabízíme vrtání, závitování, navařování a lisování svorníků a matic, kovoobrábění, svařování metodami MIG/MAG, TIG/WIG, pulzní svařování a bodování.

Naše firma se zabývá ryze zakázkovou kovovýrobou pro široký okruh zákazníků z různých oborů činností (strojírenství, automobilový a elektrotechnický průmysl, stavebnictví....).



Historie firmy KOVOMONT ZRUČ s.r.o. sahá do roku 1993. Od roku 2002 se plně věnuje zakázkové kovovýrobě pro uspokojování potřeb nejrůznějších zákazníků.

Hlavní výrobní program tvoří pálení laserem TRUMPF TCL 3030S, vysekávání a tváření plechů na CNC stroji TRUMATIC 5000R , CNC stříhání plechů. Ohýbání plechů provádíme na třech nových CNC ohraňovacích lisech. Dále nabízíme 5-ti osé třískové kontinuální obrábění na CNC frézovacím centru, vrtání, závitování, navařování a lisování svorníků a matic, kovoobrábění, svařování metodami MIG/MAG, TIG/WIG, pulzní svařování a bodování.

Naše firma se zabývá ryze zakázkovou kovovýrobou pro široký okruh zákazníků z různých oborů činnosti (strojírenství, automobilový a elektrotechnický průmysl, stavebnictví....). Uspokojujeme potřeby i drobných zákazníků. Jsme schopni dodávat výrobky od malých polotovarů až po velké finální celky.

Máme bohaté zkušenosti s výrobou zařízení lakoven, designově náročných skříní herních automatů, terminálů atd.

Zajišťujeme povrchové úpravy (práškové lakování, pokovení, tryskání).

Operativně držíme skladem více než 160 tun plechů různých jakostí a druhů.

Firma KOVOMONT ZRUČ s.r.o. díky výrobní flexibilitě, kvalitě a spolehlivosti je dobře zapsána nejen na vnitřních trzích, ale i na trzích zemí EU, kam dnes směřuje více než 50% celkové produkce.

Přejeme Vám hodně úspěchů a těšíme se na případnou spolupráci s Vámi.

Kolektiv pracovníků firmy KOVOMONT ZRUČ s.r.o.

Další informace o firmě KOVOMONT ZRUČ s.r.o.

  • Další telefon : +420 721 251 227
  • IČ : 07449127
  • DIČ : CZ07449127
  • Počet zaměstnanců : 23
  • Datum založení : 1.1.2001
  • Výrobce : ano
  • Vývozce : Ano

Klasifikace a obory firmy KOVOMONT ZRUČ s.r.o.



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • pálení laserem