CHKK obklady dlažby s.r.o.

Šebířov 10

391 43, Mladá Vožice

  • +420 737818981
chkk.cz
Logo CHKK obklady dlažby s.r.o.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy CHKK obklady dlažby s.r.o.

Společnost CHKK byla založena po více jak desetileté spolupráci kvalifikovaných řemeslníků, kteří se jednoho dne rozhodli si založit vlastní firmu a začít lidem pomáhat s realizací obkladů a dlažeb. Za dobu své existence jsme si pak již získali stovky spokojených zákazníků, kterým naše obklady slouží po dlouhé roky.

Podstatnou činností firmy je montáž keramických obkladových prvků – od mozaiky až po velkoformátové dlaždice, a to včetně pokládky kamenných a čedičových dlažeb. Pokládku dlažby lze samozřejmě spojit s případnou dodávkou dlažby a se zajištěním veškeré potřebné stavební chemie a spojovacích materiálů.

Pro kompletní a bezproblémovou realizaci obkladačských prací vlastní společnost CHKK samozřejmě veškeré potřebné technické vybavení. Za pozornost stojí i fakt, že vzhledem k profesní zkušenosti poskytuje firma pětiletou záruku na všechna provedená díla!

Kromě bytové výstavby se podílíme na realizaci průmyslových komplexů, obchodních center, hotelů, administrativních budov na celém území ČR – především pak v Praze, Středočeském a Jihočeském kraji.

Rovněž provozujeme vzorkovou prodejnu v Soběslavi, kde vám rádi pomůžeme s výběrem obkladů a dlažeb.

Další informace o firmě CHKK obklady dlažby s.r.o.

  • IČ : 08820341
  • DIČ : CZ08820341

Klíčová slova

  • dlažby

  • pokládka