Tomáš Votava

Bratronice 194

273 63, Bratronice

  • +420 720621007
stromylezecky.cz
Logo Tomáš VotavaDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Tomáš Votava

Nabízím Vám profesionální služby v oblasti arboristiky – péči o zeleň.
Stromy Vám vysadím, řezem upravím, pokácím ale i navrhnu potřebný zásah a následnou péči.
Jsem držitelem certifikátů European tree worker, Český certifikovaný arborista a absolvent ročního kurzu Komplexní péče o dřeviny.

Kdo jsem?
Jsem absolventem Střední a Vyšší odborné škole lesnické Bedřicha Schwarzenberga v Písku, oboru lesnictví.

Za čtyři roky studia jsem získal oprávnění pro práci s motorovou pilou křovinořezem, hydraulickou rukou, sběru semen ze stojících stromů a osvědčení pro nákládání s přípravky na ochranu rostlin. Měl jsem to štěstí a dostal jsem se na zahraniční stáže (Rakousko, Německo, Švýcarsko). Největší zkušeností pro mě byla měsíční pracovní stáž ve Švýcarsku.

Po složení maturitní zkoušky jsem pokračoval na Mendelovu univerzitu do Brna – obor arboristika.

Po roce studia se mi ale naskytla příležitost začít v oboru pracovat. Pracovat, dělat co mě baví, odvádět pěknou práci a po tom všem se ohlídnout a vidět za sebou kus práce – to je to co mě naplňuje. Tohle mi studium nedávalo. Bylo rozhodnuto.

Věnuji se péči o městskou zeleň. Mnoho seminářů a kurzů, které jsem absolvoval, mi ale vnuklo nápad, že bych chtěl tyto informace uplatnit a dělat mými zkušenostmi radost i Vám.

Protože si myslím, že není nad to, mít krásnou, útulnou a bezpečnou zahrádku, kam se vždy, když Vás cokoli trápí, můžete zajít uklidnit a rozveselit. Ať už pohledem na majestátní duby, různobarevně kvetoucí trvalky, červenající se jablíčka nebo jen dokonale posekaný, zelený trávník.

Další informace o firmě Tomáš Votava

  • IČ : 09926232

Klíčová slova

  • výškové práce

  • stromy lezecky