Natálie Novosádová

Cihelní 1346/7

792 01, Bruntál

  • +420 603 284 319
novosadova-reality.cz
Logo Natálie NovosádováDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Natálie Novosádová

Ve financích a realitách pracuji již tod roku 2003.

Přesto, že jsem pracovala v pojišťovníctví, bankovníctví i realitách, nakonec jsem si vybrala jen jednu profesi a to reality. Jsem přesvědčena, že jinak bych některou činnost mohla dělat špatně a proto pojištění i úvěry řeším s extérnimi specialisty. Kupní smlouvy a právní dokumenty řeším s právní kanceláří.

Tímto mohu svým klientům poskytovat kvalitnější služby.

Proto se neženu za maximum nabíraných nemovitostí. Především se věnuji prodeji již nabrané nemovitosti a k tomu používám ty nejmodernější nástroje 3D scan, videoprohlídky, půdorysy, aktivní inzerci i na sociálních sítí... A v současné době tolik žádaný prodej Aukcí = prodej za nejvíce peněz.

Ale ne každému prodávajícímu, tento způsob vyhovuje. Každá nemovitost je vyjímečná, stejně jako vyjímečný je každý člověk.

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. A to ani prodávající, ani makléř.

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A velmi dbám na svém dobrém jménu a pověsti, tu máme každý jenom jednu. Za mě pak hovoří reference a spokojení klienti. Mám radost, když svým klientům vydělám peníze, ušetřím čas i nervy.

Práce makléře je náročná fyzicky i psychycky. Své baterky pak nabíjím turistikou a zvlášť touláním po loveckých chodníčcích milovaných Jeseníků.

Děkuji Vám za Váš zájem i čas. A pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi sejdu u šálku kávy nebo čaje a konzultaci zdarma.

S úctou ke každému klientu Natálie Novosádová - Hladišová tel.: 603 284 319

Další informace o firmě Natálie Novosádová

  • IČ : 69582866

Klasifikace a obory firmy Natálie Novosádová

Klíčová slova

  • realitní makléř

  • reality

  • prodat dům

  • realitní kancelář

  • realitní prodej

  • prodej bytů