1. sociální družstvo VLNA

Riegrova 1756/51

370 01, České Budějovice

  • +420 720 594 751
vlna-sd.cz
Logo  1. sociální družstvo VLNADoporučujeme

Předmět činnosti firmy 1. sociální družstvo VLNA

1.sociální družstvo VLNA vzniklo v březnu 2014 s cílem rozšířit obecně prospěšné činnosti v oblasti pracovní a sociální integrace znevýhodněných osob do společnosti. Náš záměr je přednostní využívání místních zdrojů, zejména v oblasti vytváření pracovních příležitostí a startovního bydlení. V našem projektu sociálního družstva propojujeme sociální službu s aktivitami ekonomického subjektu. Investicí do vzájemné spolupráce se budete podílet na rozvoji dalších plánovaných aktivit, (chráněné bydlení, sociálně terapeutická dílna).

Naší hlavní produkční činností je montáž elektrotechniky, demontáž a využití vysloužilého elektozařízení. Dále jsou to různé druhy kooperace dle požadavků zadavatele, včetně montážních balících a kompletačních prací.

Jelikož zaměstnáváme vice než 50% lidí s postižením, lze spolupráci realizovat také v režimu náhradního plnění.


KOOPERACE
Partnery si hledáme mezi výrobními firmami, které se orientují na princip štíhlé výroby a kooperují méně efektivní činnosti, případně u nich nárazově dojde k navýšení zakázek (kontrola, třídění, balení a pod.).

SPOLEČENSKÁ PROSPĚŠNOST
Naší prioritou je sociální a enviromentální odpovědnost. U nás najdou důstojné uplatnění a náplň života lidé znevýhodnění na trhu práce.
Provozujeme zařízení pro ekologické zpracování elektroodpadu.

RECYKLACE ELEKTROODPADŮ
Významnou část našich kapacit využíváme k demontáži a druhotnému zpracování elektronických, elektrických i telekomunikačních zařízení, včetně ekologické likvidace.

MODERNÍ TECHNOLOGIE
Postupně chceme vyvíjet inovativní postupy v oblasti průmyslového designu a vývoje a zavádět moderní technologie ve výrobě : 3D tisk, Internet věcí tj. Internet of Things – IoT (je v informatice označení pro síť fyzických zařízení).

Další informace o firmě 1. sociální družstvo VLNA

  • IČ : 02731584
  • DIČ : CZ02731584

Klasifikace a obory firmy 1. sociální družstvo VLNA



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • pracovní a sociální integrace

  • sociální integrace

  • chráněná dílna