Milan Ritter- profi čištění dlažeb

Zhoř 148

588 26, Zhoř U Jihlavy

  • +420 420 601 345 254
proficistenidlazeb.cz
Logo Milan Ritter- profi čištění dlažebDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Milan Ritter- profi čištění dlažeb

I stará dlažba může zářit jako nová!

Jsme profesionálové v oboru. Zabýváme se čištěním a renovací veškerých typů venkovních dlažeb. Čištění provádíme šetrně, abychom dlažbu nepoškodili.

Průmyslové areály, velká parkoviště, komerční prostory, ale také okolí bytových či rodinných domů jsou místa, kde je využívána dlažba ve velkém rozsahu pro svou snadnou údržbu. Avšak i na těchto místech dlažba trpí a nesprávným čištěním na povrchu vznikají vrstvy usazenin, které je třeba patřičně odstranit a povrch ošetřit tak, aby vypadal zase jako nový.

Naše služby vám zajistí reprezentativní a svěží vzhled venkovních dlažeb a jejich ochranu.

Vypořádáme se s prorůstajícím mechem, houbami, řasami, plevelem.

Efektivita, hospodárnost, čistota a hygiena.
Čištění je velmi důkladné, jelikož jsou při tomto postupu kombinovány vlastnosti vody a tlaku, dle potřeby také vysokých teplot, čisticích a dezinfekčních prostředků. Vysokotlaké čištění je velmi efektivní, jelikož se proud vody přizpůsobí všem tvarům a nerovnostem povrchu. Čištění vysokotlakým proudem je úsporné z hlediska potřebného množství vody a čisticích prostředků. Spotřeba vody je díky zúženému průřezu vysokotlaké trysky až o 85 % nižší než například u zahradní hadice.

Technologie čištění
Používáme profesionální vysokotlaké čističe a vysoce kvalitní a šetrné čistící přípravky značky Kärcher, které se perfektně doplňují a vzájemně skvěle fungují. Záleží nám na tom, aby vaše venkovní plochy byly dokonale čisté bez zbytečné námahy.

Další informace o firmě Milan Ritter- profi čištění dlažeb

  • IČ : 65799542
  • DIČ : CZ7509034346

Klasifikace a obory firmy Milan Ritter- profi čištění dlažeb

Klíčová slova

  • dlažby

  • čištění dlažby

  • čištění