STAVSERVIS Slušovice s.r.o

Školní 635

763 15, Slušovice

Logo STAVSERVIS Slušovice s.r.oDoporučujeme

Předmět činnosti firmy STAVSERVIS Slušovice s.r.o

STAVSERVIS Slušovice je rodinná firma, která byla založena v roce 2018 a sídlí ve Slušovicích. Naší hlavní činností je pronájem stavebních strojů a nářadí, stejně tak jako stěnového a stropního bednění a lešení. Navíc poskytujeme také dopravu nejenom našich zařízení přímo na stavbu.

Jsme malá firma, což nám umožňuje pečlivě se starat o každého zákazníka a poskytovat mu individuální přístup. Využíváme pouze kvalitní a moderní zařízení, abychom zajistili bezpečnost a efektivitu na stavbě. Kromě toho také dbáme na to, aby byly všechny naše stroje a nářadí pravidelně servisovány a udržovány v nejlepším možném stavu, abychom mohli zajistit bezproblémový provoz na stavbě.

V STAVSERVIS Slušovice se snažíme poskytovat nejen vynikající služby, ale také férové ceny. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodných strojů a nářadí pro Vaši stavbu a zajistíme, aby bylo vše dodáno včas a v perfektním stavu.

Navíc se stále snažíme rozšiřovat naši nabídku, abychom mohli uspokojit všechny potřeby našich zákazníků. Ať už potřebujete pronajmout bednění pro novostavbu nebo potřebujete lešení pro opravu fasády, máme pro Vás řešení.

Zavolejte nám nebo nám napište email a dozvíte se více o tom, jak Vám můžeme pomoci při realizaci Vašich stavebních projektů. Rádi Vám poskytneme více informací o našich službách a cenách a pomůžeme Vám s výběrem vhodných strojů a nářadí. Máme širokou nabídku zařízení a vybavení, které můžete pronajmout, a jsme si jisti, že naleznete to, co potřebujete.

V STAVSERVIS Slušovice pečujeme o naše zákazníky a snažíme se jim vždy poskytnout nejlepší služby a zázemí. Naším cílem je být pro Vás nejen důvěryhodným partnerem, ale také pomocníkem, který Vám umožní realizovat Vaše stavební projekty.

Stavební stroje a nářadí
Nabízíme pronájem široké škály stavebních strojů a nářadí.


Stěnové a stropní bednění
Pronajímáme systémové stěnové bednění od společností Paschal a Meva. Dále nabízíme k pronájmu stropní bednění.


Lešení
Nabízíme k pronájmu rámové lešení typu UNI 70 a EKRO. Dále máme k pronájmu trubkové lešení.

Doprava
Poskytujeme dopravu našich zařízení přímo na stavbu.

Další informace o firmě STAVSERVIS Slušovice s.r.o

  • IČ : 06880363
  • DIČ : CZ06880363

Klasifikace a obory firmy STAVSERVIS Slušovice s.r.o

Klíčová slova

  • Stavební stroje a nářadí

  • Lešení

  • Stěnové bednění

  • bednění

  • Doprava

  • Půjčovna stavebních strojů

  • stavební stroje