ROSTEX VYŠKOV, s.r.o.

Dědická 190/17

682 01, Vyškov

  • +420 517 316 111
www.rostex.cz

Předmět činnosti firmy ROSTEX VYŠKOV, s.r.o.

Výroba:

stavební kování, bezpečnostní kování, zadlabací zámky, nábytkové kování a zámky, pojezdová kolečka, kola, dveřní madla, panikové kování
Řezání kovů laserem, vysekávání, ohraňování, svařování, lisování, tlaková slévárna zinku, odlitky
Galvanovna, nářaďovna
Zpracování hliníkových a nerezových materiálů
Speciální klimatizační jednotky, vzduchové kanály, elektro kanály pro osobní železniční vozy


Bezpečnostní kování ROSTEX
Výroba bezpečnostního kování. Bezpečnostní kování R1, R4, přídavné kování s ochranou cylindrické vložky, bezpečnostní kování 802, 807 bez ochrany cylindrické vložky, kování RX, nerezové bezpečnostní kování, kování typu 803 a KÓD 1 - ochrana cylindrické vložky - kování typu 807 a 802, kliky a madla, náhradní díly a spojovací materiál.
Interiérové, stavební, panikové kování, kování pro plastová okna a dveře
Výroba stavebního, interiérového a panikového kování.
Kování typ 804: půloliva pro jednokřídlá, vyklápěcí okna, oliva 804 pro ovládání okenních křídel, dvoucestná rozvora pro ovládání okenních křídel, kde jsou předem zabudované rozvorové tyče, klika a balkonový štít pro balkonové dveře tam, kde je třeba ovládat rozvorový uzávěr se čtyřhranným otvorem 8x8 mm, kliky se štíty dveřními pro klíč, klika a knoflík se štíty dveřními pro klíč, vhodné pro vchodové dveře tloušťky 40-45 mm, dveřní kování 804/90 se zajištěním pro dveře WC a koupelen tloušťky 40-45 mm, kliky se štíty čtvercovými pro klíč k ovládání dveřních zámků a vedení pohyblivých částí, pro tl. dveří 40-45 mm., klika s mezipokojovými štíty pro mezipokojové dveře tloušťky 40-43 mm, kde se vyžaduje zajištění z jedné strany, kliky se štíty mezipokojovými s ukazatelem pro dveře WC a koupelen tloušťky 40-43 mm.
Dále výroba: stavební kování IDEAL (půlolivy, olivy, rozvory, kliky, dveřní kování,...), stavební kování TREND, rozetové, štítové, patinové, nerezové dveřní kování, uzamykatelné kliky, knoflíky a zajištění dveřního kování.
Bezpečnostní kování pro plastové a kovové dveře: bezpečnostní kování v rozteči 92 mm pro plastové dveře, kování pro profilové dveře v rozteči 92 mm, okenní kliky pro ovládání plastových oken
Panikové kování: jednobodové panikové kování, dvoubodové, tříbodové panikové kování, vnější štít a slepý štít panikového kování.
Dveřní madla: přímé dveřní madlo pro tloušťku dveří 5-13 mm, přímá dveřní madla pro tloušťky dveří 38-46 mm.
Nábytkové kování a doplňkové kování: rozvorový zámek 702 A s cylindrickou vložkou, rozvorový zámek 701 A, rozvorová tyč, nábytkové zámky, nábytkový zámek s cylindrickou vložkou, pojezdová kolečka, nábytková otočná kolečka s pouzdrem, otočné kolečko s plotýnkou, nábytkové kolečko, otočná pojezdová kolečka s brzdou, otočné pojezdové kolečko. Průhledítka, průhledítko se jmenovkou, oblé jmenovky, vhozy na dopisy, pojistky dveřních závěsů, hranatá, oblá dveřní zarážka, rozlišovací znaky pro sanitární zařízení (muži, ženy, invalidi, sprchy,...), dveřní štíty se řetízkem, bezpečnostní zadlabací zámky s háčky, garážový zadlabací tříbodový zámek, okenní záskočka, okenní nárazník.
Zahradnické nůžky, nůžky na plech
Výroba zahradnického nářadí a nůžek na plech. Zahradnické nůžky pro školkaře, zahradnické nůžky pro stříhání větví, nůžky pro stříhání silných větví. Převodové nůžky na plech, rovné, výstřihové nůžky na plech, vyosené nůžky na plech, řemeslnické nůžky, pružiny pro zahradnické nůžky a nůžky na plech, řezné čepele.
Zakázková výroba, zpracování plechů, svařování, povrchové úpravy, lisování, výroba nástrojů
Zpracování plechů, dělení plechů, plechové díly, laserové pálení, laserové výpalky, vysekávání, CNC dělení materiálu, vypalování, ohýbání, ohraňování plechů a plechových dílů na hydraulických ohraňovacích lisech. Svařování kovů, výroba svařenců. Montážní práce. Povrchové úpravy - práškové lakování dílů, mokré lakování dílů (zajištěno v kooperaci), vibrační omílání zinkových odlitků, omílání železných, zinkových dílů, ruční broušení na pásových bruskách, strojní a ruční leštění plechových, nerezových výlisků a leštění odlitků ze zinkoslitiny. Galvanické pokovování dílů, závěsné zinkování oceli, slitin zinku, mosazi - zinkování, modré zinkování, niklování, mědění, bubnové zinkování, mědění a niklování železných a zinkových odlitků, chromování mosazi a zinkoslitin, závěsové sáténování zinkových, železných a mosazných částí a dílů. Výroba střižných a lisovacích nástrojů (vertikální obrábění, elektroerozivní drátové řezání, elektroerozivní hloubení, 3D měření). Lisování dílů - výroba výlisků.

Tlaková slévárna zinku - tlakové zinkové odlitky (maximální hmotnost 1,5 - 2,5 kg).

Další informace o firmě ROSTEX VYŠKOV, s.r.o.

  • Další telefon : +420 724 028 365
  • IČ : 25519671
  • DIČ : CZ25519671
  • Počet zaměstnanců : 279
  • Datum založení : 1.1.1925
  • Výrobce : ano
  • Dovozce : Ano
  • Vývozce : Ano

Klíčová slova

  • kování

  • nůžky

  • dveřní

  • dveře

  • výroba

  • kliky

  • dílů

  • bezpečnostní

  • štíty

  • tloušťky

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10