TS Plzeň a.s.

Tylova 1/57

316 00, Plzeň

  • +420 377 336 101
www.tsplzen.cz

Předmět činnosti firmy TS Plzeň a.s.

Vulkanizační lisy
- mechanické 63,5" - 130"
- hydraulické 63,5" - 130"
- modernizace a generální opravy vulkanizačních lisů
Hydraulické lisy
- lisy pro volné kování
- vytlačovací lisy
- speciální lisy
Kompletační dodávky
1) Stroje a zařízení válcoven
- válcovací tratě kvarto a duo pro válcování za tepla i za studena
- stříhací linky na tlusté plechy
- linky pro frézování pasů z barevných kovů
- mořicí linky
- dělící linky na pasy
2) Výroba těžších strojírenských dílů dle požadavku zákazníka
3) Projekční a konstrukční činnost
4) Modernizace a rekonstrukce stávajících zařízení
TS Plzeň a.s. nabízí volné kapacity pro strojní opracování dílů, výrobu strojních součástí dle požadavků zákazníka, renovace, kooperace, navařování, svařování, pískování a další aktivity.
TS Plzeň a.s. má k dispozici rozsáhlý moderní strojový park, svařovnu a nezbytné montážní haly, které umožňují kompletní výrobu různých dílů stroj ů i technologických celků podle technických požadavků zákazníka, včetně dílenské montáže, zkoušek a doložení všech nutných certifikátů.
TS Plzeň je významným dodavatelem pro uznávané tuzemské i zahraniční partnery s mnoha referencemi.
Stroje a zařízení pro cukrovary, třtinové cukrovarské stroje
Výroba a konstrukce strojů a zařízení pro cukrovary. Kompletní mlýnské stanice, stroje a zařízení pro třtinové cukrovary, třtinové mlýnice, náhradní díly a příslušenství - stojany mlýnů, převodovky, ložiska, pastorky, hřídele, mlýnské válce. Systémy vykládky cukrové třtiny, příprava cukrové třtiny včetně řezání a rozvlákňování, třtinové mlýny včetně systémů pohonu turbinami a ozubenými převody nebo hydraulickými pohonnými systémy, modernizace a rekonstrukce stávajících zařízení třtinových mlýnů.
Vulkanizační lisy
Výroba vulkanizačních lisů - vulkanizační lisy pro výrobu pneumatik nákladních automobilů, stavebních strojů a traktorů. hydraulické vulkanizační lisy (HMVL) ve velikostech 63,5" až 75" v dvoukomorovém provedení, hydraulické vulkanizační lisy (HMVL) ve velikostech 75" až 130" v jednokomorovém provedení, hydraulické radiální lisy (RVL) ve velikosti 66" v dvoukomorovém provedení, mechanické vulkanizační lisy ve velikosti 63,5" až 130", příslušenství vulkanizačních lisů, zakládací a odebírací zařízení, stabilizační zařízení diagonálních pneumatik, elektrické rozvaděče lisů, řídící systémy, modernizace a generální opravy vulkanizačních lisů.
Hydraulické lisy
Výroba hydraulických lisů. Hydraulické lisy pro kovárny, lisovny hliníku, mědi, lisování oceli, hydraulické lisy pro potravinářství a stavební průmysl. Hydraulické kovací lisy pro zápustkové kování (CKZ), pro volné kování s horním tlakem (CKV), se spodním tlakem (CKW). Hydraulické vytlačovací lisy (CXT) pro vytlačování trubek, hydraulické vytlačovací lisy (CXP) pro vytlačování drátů a profilových tyčí. Rekonstrukce a modernizace lisů. Speciální hydraulické lisy (zakázkové) - lisy CTD na kotlová dna, hydraulické lisy CJB na výrobu střešních krytin, lisy CJKJ na výrobu brusných kotoučů, typ CFN / CFA na zpracování nitrocelulózy, lisy pro různá použití v potravinářském průmyslu, CFP, razící lisy, montážní lisy CDR pro montáž železničních dvojkolí a napínací lisy CTT.
Válcovny, válcovací tratě
Výroba a dodávky technologických celků a strojů pro válcovny. Dodávky zařízení válcovacích tratí a úpravárenských linek, modernizace a rekonstrukce stávajících válcovacích tratí, vstupních a výstupních úseků úpravárenských linek. Válcovací tratě, válcovací linky - reverzní tratě duo pro válcování pásu z neželezných kovů za tepla, reverzní nebo nereverzní tratě kvatro / duo pro redukční nebo hladící válcování pásů z oceli a neželezných kovů za studena (max. šířky pásu 1250 mm), elektrohydraulické stavění válců včetně automatické regulace tloušťky (AGC) a rovinnosti (AFC), podélně dělící linky pro tloušťky pásu 0,2 -1,25 mm a šířky do 1250 mm, mechanické části vstupních a výstupních úseků úpravárenských linek, zařízení pro linky na úpravu tlustých plechů tloušťky 5 - 50 mm, nůžky pro příčné a podélné dělení vyválcovaných plechů, zdvojené nůžky pro oboustranné boční ořezávání plechů, kotoučové ořezávací nůžky.
Modernizace a rekonstrukce válcovacích zařízení. Oprava stojanů válcovacích stolic, náhrada mechanického stavění válcovacích stolic systémy elektrohydraulického stavění včetně automatické regulace tloušťky pásu, vybavení válcovacích stolic systémy měření rovinnosti pásu, případně včetně automatické regulace rovinnosti pásu, vybavení válcovacích stolic zařízením pro výměnu válců, modernizace vstupního a výstupního zařízení válcovacích stolic, modernizace hydraulických systémů, opravy a modernizace elektrického vybavení a systémů řízení včetně zajištění automatického sběru a zpracování dat a komunikace s nadřazenými systémy zákazníka.
Stroje pro válcovny - snímače svitků, podavače svitků, rozvíječky pásu, podávací válečky, převáděcí stoly a dopravníky, příčné nůžky na pásy, navíječky pásu, bubny navíječek, rovnačky pro vstupní úseky tratí a linek, zakázkové náhradní díly.
Montáž a výroba zakázkových strojírenských dílů.

Další informace o firmě TS Plzeň a.s.

  • Další telefon : +420 377 336 102
  • IČ : 25240293
  • DIČ : CZ25240293
  • Počet zaměstnanců : 159
  • Datum založení : 1.1.1959
  • Výrobce : ano
  • Dovozce : Ano
  • Vývozce : Ano

Klíčová slova

  • lisy

  • hydraulické

  • zařízení

  • modernizace

  • pásu

  • válcovacích

  • včetně

  • linky

  • systémy

  • rekonstrukce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10