ALFEKO s.r.o.

Tomáše Bati 1026

674 01, Třebíč

  • +420 568 839 231
www.alfeko.cz

Předmět činnosti firmy ALFEKO s.r.o.

1. Nerezové skluzavky pro dětská hřiště – nerezové skluzavky pro zabudování do herních prvků, nerezové skluzavky terénní, tunelové nerezové skluzavky Jihlava, Česká republika, Brno. Nerezové skluzavky pro školy, pro města, herní parky, skluzavky pro lanová centra, pro adrenalinové sporty.
2. Svařování hliníkových konstrukcí Jihlava, Třebíč, Česká republika - konstrukce ze slitin hliníku,ocelové konstrukce z nerezových ocelí, lehké konstrukce z oceli (pódia, tribuny, zastřešení, scénické stavby aj.). hliníkové konstrukce pro opravy technologických zařízení, konstrukce hliníkové do průmyslových podniků. Hliníkové konstrukce pro kulturní akce, nosné konstrukce pro poutače, pro nafukovala, lehké konstrukce pro prezentační akce, konstrukce pro multimediální obrazovky na stadionech, konstrukce ze slitin hliníku pro obrazovky na stadionech, sportovních a kulturních akcích.
Svařování nerezových hliníkových konstrukcí elektrických obloukem, v ochranné atmosféře, TIG, WIG.
3. Protipožární poklopy, ocelové poklopy, šachtové vstupní poklopy, poklopy pro vstup do kabelových kanálů, poklopy nerezové, poklopy hliníkové, poklopy na oddělení požárních úseků.
EWA 90 požární odolnost, certifikováno.
- certifikované protipožární uzávěry do technologických provozů (poklopy)
4. Tribuny pro menší počet lidí, tribuny do 200 lidí, tribuny pro sportovní, kulturní akce. Tribuny pozinkované, ocelové, stabilní, výstavba ocelových tribun. Tribuny s trubkovými rámy, kovovými podlážkami.
5. Výroba a prodej hliníkového lešení, prodej mobilního lešení.
Pojízdná lešení ze slitin hliníku typu ALFEKO řad 209, 212, 309, 312 a FLIS 67, FLIS 134, pojízdná mobilní hliníková lešení. Hliníková lešení dle velikosti, výšky. Pojízdná hlinková lešení do průmyslových hal, do interiérů, lešení pro stavební práce, mobilní lešení na nátěry, instalace různých zařízení.
6. Závěsné lávky pod mosty, hliníkové závěsné lávky na opravu budov, mobilní hliníkové závěsné lávky na opravu mostů. Zakázková výroba závěsných lávek – přemístitelné lávky dle požadavků zákazníka.
- zpracování konstrukčních návrhů a projektů vlastního výrobního programu i podle zadání zákazníků
Hliníková lešení, pojízdné hliníkové lešení
Výroba hliníkových pojízdných lešení. Hliníková pojízdná lešení jsou řešena jako stavebnice, základem je podvozek z pozinkované oceli, na který se staví patra lešení, podlahy jsou kombinací hliníkových profilů a protiskluzové voděodolné překližky, pojezd je na 4 samostatně rektifikovatelných kolech.
Typy lešení: hliníkové pojízné lešení řady 209 až 312, pojízdné hliníkové lešení FLIS, hliníkové pojízdné lešení AKG 170, minilešení
Svařované hliníkové konstrukce, svařování hlíníku, nerezu a oceli
Svařování hliníku, nerezové oceli a oceli, svařování v ochranné atmosféře CO2 a AR, svařování metodou TIG, MIG, oprava bloků z Al slitin.
Svařované hliníkové konstrukce, lehké kovové konstrukce, svařované konstrukce z nerezi (nerezové oceli), svařované ocelové konstrukce na zakázku.
Protipožární poklopy
Výroba protipožárních poklopů. Protipožární poklopy se skládají z pevného rámu pro zabudování do stavební konstrukce a odklopného víka, které je zavěšeno na pantech. Pro usnadnění otevírání je poklop vybaven plynovými vzpěrami. Pochozí plochu poklopu tvoří slzičkový plech. Standardně je protipožární poklop z konstrukčních ocelí a opatřen syntetickým nátěrem v červené barvě. Protipožární poklopy jsou certifikovány AO č. 204 - TAZÚS Praha.
Speciální hliníkové lešení
Výroba hliníkového lešení pro specifické potřeby zákazníka. Hliníkové konstrukce lešení, závěsné lešení, pojízdná lešení pro opravy mostů, zastřešení, lávky, speciální plošiny. Referenční výrobky: plošiny v meziskladu vyhořelého paliva (ČEZ, HOCHTIEF), závěsná lešení pro opravy mostů (Vlček), plošiny pro instalaci lávek D8 (Prefa-Kompozity Brno), plošina pro montáže bednění, plošina pro opravu generátoru (ČEZ-Dalešice), lávky pro opravy mostů v Kralupech a Praze-Troji.
Nerezové skluzavky (klouzačky) pro dětská hřiště
Výroba nerezových skluzavek pro dětská hřiště. Nerezové skluzavky jsou vyráběny jako samostatný prvek dětského hřiště, mohou být dodány s vlastními schůdky nebo jako součást pro prolézačky, rampy, hrady aj, možnost dodání terénní skluzavky, skluzavky se širším skluzem, skluzavky s barevně upravenou bočnicí a skluzem.
Kovové konstrukce pro pódia, scénické stavby, tribuny
Montáž pódií, zastřešení pódií, lehké ocelové konstrukce pro krátkodobé kulturní akce, zakázkové scénické stavby, nafukovací stavby a nafukovací pavilony, mobilní podia, zastřešení nádvoří, membránové střechy, konstrukce tribun, tribuny, střídačky, branky na kopanou, cvičné věže pro hašiče a jiné zakázkové stavby z ocelové konstrukce.

Další informace o firmě ALFEKO s.r.o.

  • Další telefon : +420 568 839 232
  • IČ : 26898241
  • DIČ : CZ26898241
  • Počet zaměstnanců : 25
  • Datum založení : 22.6.2003
  • Výrobce : ano
  • Vývozce : Ano
  • Poskytovatel služeb : Ano

Klíčová slova

  • konstrukce

  • lešení

  • hliníkové

  • skluzavky

  • poklopy

  • nerezové

  • tribuny

  • lávky

  • oceli

  • protipožární

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10