Město Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn 173

543 51, Špindlerův Mlýn

  • +420 499 523 656
www.mestospindleruvmlyn.cz

Předmět činnosti firmy Město Špindlerův Mlýn

Horské městečko Špindlerův Mlýn je vyhledáváným turistickým centrem a významným střediskem zimních sportů nejen v Krkonoších, ale také v celé České republice.

Špindlerův Mlýn
Leží v nadmořské výšce 575 – 1555 m na řece Labi, jen několik kilometrů od jejího pramene, přímo v srdci nejvyšších českých hor Krkonoš. Samotné město s přilehlými údolími má rozlohu 7 690, 91 ha a žije zde 1 094 obyvatel k poslednímu sčítání v roce 2018. Svérázné kouzlo zdejších hor, dnes chráněné Krkonošským národním parkem od roku 1963, obdivují návštěvníci již po staletí.

Horské středisko poskytuje návštěvníkům celoroční vyžití čarokrásné přírody. V zimě si zde přijdou na své milovníci zimních sportů - snowboardingu, sjezdového nebo běžeckého lyžování (Krkonošská magistrála, závodní okruhy na Horních Mísečkách, trasa "Buť Fit), výlety na skialpech, sněžnicích anebo zábava na sněhu snowtubing a sáňkářská dráha. Od jara do podzimu je čas na turistické vycházky, nenáročné naučné stezky po městě, až po horské túry (jedny z nejkrásnějších k prameni Labe nebo na nejvyšší horu Česka, Sněžku) anebo cyklovýlety krkonošskou přírodou. Krknošské cyklobusy umožňují návštěvníkům během letní sezóny propojení mezi horskými středisky - Krkonoše ze sedla kola.

Během celého roku pořádá Špindlerův Mlýn kulturní, sportovní a zábavné akce pro širokou veřejnost, rodiny s dětmi. Mezi kulturní a zábavné akce patří Mlynářovy toulky, Velikonoční veselí a Medové slavnosti. Během zimního období jsou to světové poháry nebo závody v alpském a sjezdovém lyžování a snowboardingu.


Další informace o firmě Město Špindlerův Mlýn

  • IČ : 00278343
  • Počet zaměstnanců : 50
  • Datum založení : 1.1.1973

Klíčová slova

  • mesto

  • zabava

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10