Joštova realitní kancelář - JORK, spol. s r.o.

Sladkovského 433

530 02, Pardubice I

  • +420 466616780
www.jostovarealitni.cz

Předmět činnosti firmy Joštova realitní kancelář - JORK, spol. s r.o.

Prodáváte nemovitost? Chcete koupit nemovitost? Nabízíte / hledáte pronájem? Nevíte si rady se zadluženou nemovitostí?

Potřebujete informace, nevíte si rady? Obraťte se na pracovníky naší RK.



K našim klientům přistupujeme vždy individuálně a naším cílem je provést klienta celým procesem prodeje / pronájmu nemovitostí bez komplikací!

Postaráme se o Vás komplexně:

Vaši nemovitost zdokumentujeme, společně s Vámi a znalcem stanovíme nabídkovou cenu, zajistíme potřebné doklady, pokud je klient nevlastní, odkontrolujeme právní stav – věcná břemena, zástavy, způsob a čas nabytí.

Nabídneme přednostně nemovitost klientům z naší databáze a zainzerujeme na všech největších realitních serverech dle návštěvnosti, na lokálních serverech a hlavně na našich webových stránkách www.jostovarealitni.cz, na našich vývěskách, případně v tištěné inzerci.

Zajistíme profesionální prohlídky zájemců s předáním veškerých informací o nemovitosti, rezervaci, způsobu placení, možností úvěru, termínu předání apod.

Zajistíme pro našeho klienta veškerou smluvní dokumentaci zdarma, zajistíme podání návrhu na vklad do katastru nemovitostí. Veškerou komunikaci s poskytovatelem úvěru strany kupující můžete nechat na nás, předáme potřebné dokumenty, zajistíme prohlídku nemovitosti znalcem atd.

Standardně poskytneme úschovu kupní ceny na speciálním úču RK, na Vaše přání zajistíme advokátní, notářskou nebo bankovní úschovu.

Zařídíme předání nemovitosti včetně součinnosti u přehlášení energií u jejich dodavatelů, spojíme se se správcem SVJ, budeme nápomocni při přehlášení trvalého pobytu osob z nemovitosti. Pohlídáme Vaše daně spojené s nemovitostí.

V případě potřeby zajistíme vyklizení nemovitosti!

Další informace o firmě Joštova realitní kancelář - JORK, spol. s r.o.

  • IČ : 15051226
  • DIČ : CZ15051226
  • Počet zaměstnanců : 5
  • Datum založení : 1.1.1991

Klíčová slova

  • reality

  • realitní kanceláře

  • realitní makléř

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10