Sahara BEA Corporation, obchodní sdružení

Křivenická 411

181 00, Praha 8

  • +420 603 443 112
www.sahara-bea.cz

Předmět činnosti firmy Sahara BEA Corporation, obchodní sdružení

Obchodní sdružení Sahara BEA Corporation bylo založeno v roce 2000, jako sdružení dvou fyzických osob. Hlavní činností sdružení je obchodování s produkty Mrtvého moře. Jsme jejich přímými dovozci z Jordánského Hašimitského království.

V roce 2003 jsme uzavřeli smlouvu o výhradním zastoupení s firmou Numeira, dceřinnou firmou Arab Potash Company. Tato smlouva nám zajišťuje dodávky zboží přímo z primárního zdroje surovin, což se odráží jak v ceně, tak kvalitě výrobků. Zejména v prvním období činnosti našeho sdružení jsme využili zkušeností a kontaktů, získaných v letech 1993 – 97, kdy jsme se této činnosti věnovali každý samostatně.

Zpočátku se činnost našeho sdružení zaměřila do oblasti velkoobchodu a zásobování kosmetických firem. Postupně byl okruh odběratelů rozšířen o vybrané lázeňské provozy, sanatoria a lékárny. Prostřednictvím našich odběratelů lze naše zboží také nalézt v některých obchodních řetězcích či drogeriích.

Vedeni snahou maximálně uspokojit potřeby zákazníků, snažíme se o rozšiřování sortimentu výrobků. V současnosti zavádíme do prodeje také barevné a parfémované koupelové soli z Mrtvého moře, resp. směsi přírodní minerální soli a bylinných extraktů.

Dokončili jsme také proces nutných certifikací, zkoušek a dalších potřebných opatření k dovozu a prodeji ucelené řady kosmetiky s obsahem minerálů z Mrtvého moře, které jsou již v prodeji a je také možno je objednat přes naši webovou stránku.

Obchodní strategií naší firmy je především spokojenost zákazníka. Proto klademe důraz na kvalitu našich výrobků a jejich kontrolu z hlediska bezpečnosti pro lidské zdraví. V této oblasti se nesetkáváme s problémy.

O kladných vlivech a účincích minerální soli a bahna z Mrtvého moře, i kosmetických přípravků s jejich obsahem, bylo již napsáno mnohé. Historie jejich využívání sahá hluboko do minulosti a jejich efekt je ověřen.

Ačkoli sůl z Mrtvého moře je poměrně monopolním zbožím a její cena tomu odpovídá, snažíme se naší celkovou obchodní politikou zpřístupnit toto výjimečné zboží co nejširší skupině potenciálních zákazníků, ovšem vždy bez kompromisu a s důrazem na nejvyšší kvalitu.

Věříme, že tato obchodní politika se setká s kladným ohlasem u Vás, našich zákazníků. Přesto, nebo právě proto, jsme připraveni naslouchat každému Vašemu názoru, jež by mohl přispět ke zlepšení a zkvalitnění našich služeb a výrobků, našich vzájemných vztahů.

Další informace o firmě Sahara BEA Corporation, obchodní sdružení

  • IČ : 45284750
  • DIČ : CZ480820058
  • Datum založení : 1.1.1992

Klíčová slova

  • minerální soli

  • Mrtvého moře

  • Přírodní minerální bahno

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10