Mgr. Libuše Čáslavská- rodinná lékárna

Ečerova 2a

635 00, Brno-Bystrc

  • +420 546215061
www.medeabrno.eu

Předmět činnosti firmy Mgr. Libuše Čáslavská- rodinná lékárna

Naše lékárna Medea je vysoce moderně vybavené pracoviště. Celá lékárna je klimatizována, je vybavena germicidní zářivkou k likvidaci mikrobů ve vzduchu a odpovídá nejpřísnějším zdravotnickým normám. Lékárna má samozřejmě i bezbarierový přístup a je možné do ní snadno vstoupit s kočárkem.

Protože součástí lékárny je i laboratoř, nabízíme nejen celou šíři léků, jejichž většina je skladem, ale zajisťujeme také přípravu individuálně vyráběných léčivých přípravků podle konkrétního předpisu lékaře.

V případě, že některé léky nejsou zrovna k dispozici v našem skladu, jsme schopni je v krátké době objednat a případně Vás telefonicky (e-mailem) informovat o jeho dodání.

Lékárna je připojena k internetu. Proto je možné v našem objednávacím / dotazovacím formuláři napsat objednávku a naší pracovníci Vám Vaše požadované zboží již připraví. Výrazně se tím zkrátí čas Vašeho nákupu u nás. Stejně tak jsme schopní Vám odpovědět na jakýkoliv dotaz ohledně dostupnosti a ceny konkrétních léků v naší lékárně. Pokud si přejete objednat léky podle receptu, je to možné na základě zaslání oscanovaného receptu.

Další informace o firmě Mgr. Libuše Čáslavská- rodinná lékárna

  • IČ : 64331351
  • Počet zaměstnanců : 25
  • Datum založení : 1.1.1996

Klasifikace a obory firmy Mgr. Libuše Čáslavská- rodinná lékárna

Klíčová slova

  • lékárna