Nakladatelství DONA s.r.o.

Komenského 200/37

370 01, České Budějovice

  • +420 386 359 633
www.dona.cz

Předmět činnosti firmy Nakladatelství DONA s.r.o.

Nakladatelství DONA bylo založeno v lednu roku 1990 a specializuje se na vydávání literatury pro volný čas především z oblastí gastronomie. V nabídce najdete i příručky
o chovu papoušků, kynologii, myslivosti, léčivých rostlinách, zahradě a jiné. Převážnou část produkce však již přes dvě desetiletí tvoří kuchařky, jejichž autory jsou přední gastronomičtí odborníci i zkušení kuchaři amatéři. Velkou oblibu si u čtenářů získaly publikace například Miloše Štěpničky, Pavlíny Filipovské, Stelly Zázvorkové, Zdenka Roubínka a dalších. Spolumajitelka nakladatelství Alena Doležalová je autorkou dvaceti kuchařských publikací a její kniha Domácí krabičková dieta získala od knižní distribuce Pemic ocenění Bestseller roku 2012 v kategorii Zdravý životní styl.



Kuchařské publikace z DONY si vybudovaly tradici a významné místo na českém trhu. Knihy jsou oblíbené pro svou jednoduchost, dostupnost a přehlednost. Ingredience použité v recepturách jsou běžně k dostání v běžných marketech, což ocení nejeden kulinář. Knihy z Nakladatelství DONA nejsou brány jako pouhé zboží, ale jsou vytvářeny se vztahem k tématům a velkým nadšením nakladatelského týmu. A právě to se odráží na jejich nesporné kvalitě. Do současné doby vydala DONA celkem 404 knižních titulů.



Od září roku 2001 vychází v Nakladatelství DONA časopis PAPOUŠCI, který je jediným specializovaným českým periodikem svého druhu. Od stejného roku se DONA specializuje také na vydávání odborných publikací pro chovatele papoušků.

Další informace o firmě Nakladatelství DONA s.r.o.

  • IČ : 26033631
  • Počet zaměstnanců : 25

Klíčová slova

  • nakladatelství

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10