BESTAS, s.r.o.

Bubeneč, Jednořadá 1051/53

160 00, Praha 6

  • +420 603538161
www.bestas.cz

Předmět činnosti firmy BESTAS, s.r.o.

Stavební společnost Bestas s.r.o. byla založena v roce 2000 a navázala na činnost sdružení podnikatelů ve stavebnictví B + N. Za dobu svého působení jsme zaujali přední pozici na trhu stavebních prací v regionu severovýchodních Čech. Užitné hodnoty v oblasti stavebnictví vytváříme již 22 let. Od počátku své činnosti dbáme na solidnost, spolehlivost a vysokou kvalitu realizovaných prací.
Naše společnost se zaměřuje především na generální dodávky staveb včetně rekonstrukcí, oprav i demolic objektů. V oboru pozemního stavitelství se zabýváme bytovými a občanskými stavbami i stavbami průmyslovými a památkově chráněnými. Stavební práce zajišťujeme pouze vlastními zaměstnanci, na doplňkových pracích spolupracujeme výhradně s osvědčenými specializovanými firmami.

Abychom i nadále uspokojili Vaše přání a požadavky v co nejširší míře, neustále se dynamicky rozvíjíme, školíme, využíváme nové trendy a zavádíme progresivní technologie ve stavebnictví. Řešením různorodých požadavků v oblasti bytové a komerční výstavby získala naše společnost bohaté odborné zkušenosti. Dnes je partnerem řady zákazníků při řešení otázek komplexní stavební problematiky napříč celou řadou dílčích odvětví tohoto oboru. Samozřejmostí je poskytování všech podpůrných služeb jako je odborné poradenství, výběr nejvhodnějších technologií a to vše "pod jednou střechou".

Další informace o firmě BESTAS, s.r.o.

  • IČ : 25936051
  • DIČ : CZ25936051
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • stavby

  • stavební firma

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10