Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.

Zengrova 480/27

703 00, Vítkovice

  • +420 725466477
www.cerpadla-ostrava.cz
Logo Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.

Naše společnost se zabývá projekcí, dodávkami a realizacemi ekologického vytápění. Provádíme kompletní dodávky od technických konzultací, zpracování projektových dokumentací, montáží technologie s následným servisem pro rodinné domky, bytové domy, sportovní haly, úřady a školy. Se vzrůstajícím požadavkem investorů na komplexnost dodávky, zajišťujeme realizace zdravotechniky, podlahových systémů, dodávky otopných těles, montáží podlahové izolace, tepelných čerpadel, solárních kolektorů, ventilačních systémů a dodáním litých podlah. V rámci dodávky tepelných čerpadel zajišťujeme stavební povolení potřebné k provedení hlubinných vrtů, výkopových a zásypových prací pro realizaci plošných kolektorů.

V rámci snahy o dlouholetou spokojenost našich zákazníků a snahou poskytování co nejkvalitnějších a komplexních služeb, spolupracujeme v oblasti tepelných čerpadel s firmou NIBE ENERGY SYSTEMS CZ a v oblasti podlahových topných systémů s firmou Giacomini Czech, s.r.o.

NIBE ENERGY SYSTEMS je významným výrobcem tepelných čerpadel a produktů pro vytápění rodinných domů ve Skandinávii a jednička na trhu s ohřívači vody a tepelnými čerpadly v severní Evropě.

Tepelná čerpadla, která dodáváme, umožňují vytápění, ohřev teplé vody, ohřev bazénu, větrání či chlazení a to vše velmi úsporným způsobem, šetrným k životnímu prostředí. Řadou funkcí zajišťují komfortní klima v obytných prostorech.

Další informace o firmě Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.

  • IČ : 28651090
  • DIČ : CZ28651090
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • tepelná čerpadla

  • čerpadla

  • čerpadla olomouc