TOPinstalater CZ, s.r.o.

Bratislavská 3004/2

695 01, Hodonín

  • +420 775 970 509
www.topinstalater.cz

Předmět činnosti firmy TOPinstalater CZ, s.r.o.

Provádíme veškeré instalatérské práce, tzn. kompletní montáže rozvodů vody a odpadního potrubí, vč. bojlerů, kotlů a ohřívačů, dále instalace, opravy či výměny vodovodních baterií, nádržek, splachovadel i kompletních WC, umyvadel, dřezů, van a sprchových koutů. Zapojíme pračky, myčky, ždímačky, sušičky, vodní filtry, ale i kávovary či nápojové automaty a další spotřebiče s přívodem vody. Opravíme netěsnosti, vyčistíme či vyfrézujeme ucpané trubky i odpady. Zařídíme a přivezeme materiál od A do Z, starý pro změnu odvezeme a zajistíme jeho ekologickou likvidaci.

Provádíme jak výměnu, tak kompletní montáž hliníkových, ocelových, litinových radiátorů, vč. trubek a předepsaných tlakových zkoušek. Používáme svařovanou ocel, pájenou i lisovanou měď, plast. Vyměňujeme termostatické ventily, montujeme klasické, etážové i podlahové vytápění, podlahové konvektory, solární systémy, akumulační nádoby, čerpadla, zapojíme krbové vložky.

Provádíme montáž jak nízkotlakého, tak středotlakého plynu, montáž domovního i venkovního plynovodu, opravy plynových zařízení, výměnu plynovodního potrubí, připojení všech plynových spotřebičů, jako jsou sporáky, kotle, kamna, ohřívače apod. Zajistíme vše od projektové dokumentace až po potřebné tlakové zkoušky a revize. Používáme svařovanou ocel, pájenou i lisovanou měď, plast.

Provádíme kompletní rekonstrukce koupelen, WC a celých bytových jader. Zajistíme stavbu příček, obklady, vodovodní potrubí, odpady, stoupačky, sanitární keramiku i kompletní příslušenství. Zajistíme vše od projektu až po odvoz starého materiálu.

Provádíme plánované i havarijní opravy, vše malého i většího rozsahu. Zajistíme kompletní servis od projektu až po likvidaci starého materiálu, vč. předepsaných tlakových zkoušek. Provádíme čištění odpadů a kanalizace v domácnostech, provozovnách, podnicích, institucích i exteriérech, např. čištění odpadů dřezů, umyvadel, van, spotřebičů, napojených na vodu, stoupaček, jímek, dešťové kanalizace atd. Zajistíme kompletní montáž kanalizační přípojky i revizní šachty. Používáme plasty KG a HT.

Provádíme montáž a údržbu všech druhů a typů kotlů, kotelen a výměníkových stanic. Potřebujete kotel na tuhá paliva, kotel na dřevo, kotel na pelety, plynový kotel či elektrokotel? Spolupracujeme se značkami Protherm, Ariston, Junkers, Dakon, Baxi, Viessmann, Ferroli, Brötje.

Další informace o firmě TOPinstalater CZ, s.r.o.

  • IČ : 76422810

Klíčová slova

  • instalatérské práce

  • plyn

  • plynm

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10