KERNBACH s.r.o.

Zimní 408

725 28, Hošťálkovice

  • +420 603 225 711
www.kernbach.cz

Předmět činnosti firmy KERNBACH s.r.o.

Instalatérství KERNBACH s.r.o. je malá firma s desíti zaměstnanci vyučenými v oboru instalatér. Poskytujeme profesionální služby v oblasti voda, topení a plyn. Technické zabezpečení firmy tvoří pět montážních vozidel a veškeré nářadí k provádění instalatérských prací.

Působíme v Moravskoslezském kraji již od roku 1992 a za celou dobu existence firmy jsme ke spokojenosti našich zákazníků dokončili řadu prací jak standardního, tak i netypického charakteru. Vždy se snažíme především splnit všechny požadavky a přání zákazníků, začít realizaci v nejkratším možném termínu, dodržet stanovený harmonogram prací a šetřit čas.

Jsme instalatéři s dlouholetou praxí, pravidelně absolvujeme odborná školení a seznamujeme se s novinkami na trhu. Získané zkušenosti následně využíváme při realizaci zakázek, u kterých aplikujeme moderní technologie a pracovní postupy. Na provedené práce poskytujeme záruku pět let. Pracujeme výhradně s kvalitními produkty a materiály od renomovaných výrobců a značek, neboť preferujeme jejich spolehlivost a dlouhou životnost.

Provádíme veškeré instalatérské práce týkající se domovních rozvodů vody, topení a plynu. Realizujeme instalace a rekonstrukce kotelen, montáže podlahového topení, výměny kotlů a zásobníků pro ohřev teplé užitkové vody, výměny radiátorů, rekonstrukce ležatých a svislých stoupaček studené a teplé užitkové vody, čistění odpadů a kanalizace, výměny vodoměrů a další práce. Zpracujeme projekty a cenové nabídky pro rozvod vody, topení nebo plynu. Zajistíme komplexní dodávku prací i materiálů, odvezeme a ekologicky zlikvidujeme demontované díly.

Pokud Vás naše nabídka oslovila nebo máte nějaký dotaz, neváhejte a
kontaktujte nás. Na spolupráci se těší

Další informace o firmě KERNBACH s.r.o.

  • IČ : 29443776
  • DIČ : CZ29443776
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • instalatérství

  • instalatérské práce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10