Martin Báša

17. listopadu 1380

250 88, Čelákovice

  • +420 721354405
www.autoskola-basa.cz

Předmět činnosti firmy Martin Báša

Autoškola Martin Báša působí na českém trhu více než 20 let. Za tu dobu prošlo našimi kurzy tisíce zákazníků. V současné době vlastníme 5 osobních automobilů, nákladní vůz, 3 motocykly.

Naše autoškola postupně expandovala z " domovských " Čelákovic i do Brandýsa nad Labem, Odolené vody. Profily jednotlivých poboček naleznete v menu vlevo.

Výcvik neprovádíme pouze v uvedených městech, ale i v jejich širokém okolí, např. Klánovicích, Šestajovicích, Nehvizdech, atd... Žáky po dohodě vyzvedáváme v místě jejich bydliště.

Naším cílem není to, aby si účastníci našich kurzů výuku tzv. odchodili, ale aby se skutečně naučili řídit. Naši instruktoři jsou profesionálové s mnohaletou praxí v oboru.

Nabízíme výuku skupin A(M), A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, T, D, školení řidičů ( ref. zk. do 3500 kg ), kondiční jízdy ( např. pro ty, kteří dlouho neseděli za volantem, nejsou si jisti, atd... ).

Zajišťujeme zkoušky pro navrácení řidičského oprávnění všech skupin.

Nebojte se na nás obrátit i třeba jen se zdánlivě banálním dotazem, zákazníkům vycházíme vstříc a určitě poradíme či pomůžeme i právě Vám.

Další informace o firmě Martin Báša

  • IČ : 13749803
  • DIČ : CZ6309212052
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • autoškola

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10