STAVSPORT PRAHA s.r.o.

Řeporyje, Eichlerova 176/11

155 00, Praha-Řeporyje

  • +420 235302037
www.stavsport.cz

Předmět činnosti firmy STAVSPORT PRAHA s.r.o.

Původní STAVEBNÍ FIRMA VRÁTNÝ byla založena v roce 1993 a její činnost včetně všech profesí přešla v roce 2013 z důvodu rozšíření firmy a jejího rozsahu činností pod jméno STAVSPORT PRAHA s.r.o.

Firma je autorizována pro komplexní realizaci staveb včetně jejich odstraňování v celém rozsahu oboru pozemních staveb včetně jejich přípravy - projektování v součinnosti s poradenskou a projekční činností firmy AS-atelier. Poradenská, projekční a stavební činnost společnosti STAVSPORT PRAHA s.r.o.

Předmětem podnikání jsou přípravné, před-projekční, projekční a stavební činnosti.

Klient, který vytvoří objednávku u společnosti STAVSPORT PRAHA s.r.o. může mít zajištěno jeho prostřednictvím komplexní zpracování požadavku - podnikatelského záměru od přípravné fáze až po realizaci tj.

prověření proveditelnosti a rentability záměru
vybrání vhodného pozemku nebo nemovitosti
provedení analýzy vhodnosti nemovitosti pro podnikatelský záměr - výhodnou investici
zajištění právního servisu při koupi nemovitosti a převodu vlastnických práv na katastru nemovitostí
zajištění všech přípravných před-projektových činností, veškerých potřebných průzkumů stavebně-historických průzkumů, statických průzkumů a t.p.
provedení zaměření pozemků případně stávajících objektů
provedení veškeré projektové dokumentace od studie, projektu pro stavební povolení až po realizační dokumentaci stavby a zajištění odborných dozorů, vyřízení legislativy s magistrátem a stavebními úřady
komplexní realizace nové výstavby v celém rozsahu pozemních staveb včetně zajištění kolaudačních řízení
výstavba sportovních areálů včetně realizace sportovních hal, tělocvičen, realizace přetlakových hal
provedení komplexních rekonstrukcí a obnovy i památkově chráněných objektů v investorem zvolených technologiích včetně provedení sanací, odvlhčení zdiva, sanace dřevěných konstrukcí a t.p.
provedení rekonstrukcí a obnovy střech i památkově chráněných objektů včetně pokládky prejzů, krytiny z břidlice, atypických klempířských činností a t.p.
Ve spojení se společností STAVSPORT PRAHA s.r.o. je možno zajistit smysluplné zainvestování finančních prostředků tak, aby se širokému spektru klientely dostalo komplexního servisu až po realizaci novostaveb nebo rekonstrukcí objektů na klíč

Další informace o firmě STAVSPORT PRAHA s.r.o.

  • IČ : 1388274
  • DIČ : CZ01388274
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • výstavba sportovišť

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10