TOJIRO CZ s.r.o.

Lonkova 510

530 02, Pardubice II.

Předmět činnosti firmy TOJIRO CZ s.r.o.

KUCHYŇSKÉ NOŽE TOJIRO – DOKONALÉ SPOJENÍ TRADICE A INOVACE Profesionální kuchyňské nože TOJIRO se vyrábí v oblasti Niigata, která je dobře známá jako jedno z největších tradičních výrobních center kuchyňských nástrojů. Tyto dlouholeté zkušenosti byly prakticky využívány při výrobě kuchyňských nožů. Společnost Tojiro Co. Ltd si při svém založení v roce 1953 stanovila jako hlavní kritérium ostrost. Při dosahování tohoto kritéria používá osvědčené tradiční výrobní postupy, kterými se vyráběly i světově proslulé samurajské meče, v kombinaci s rozvíjením vlastních moderních technologií. Od svého založení společnost provádí mnoho výzkumů a pokusů k dosažení té nejvyšší kvality. Vyvinuli tak např. tzv. DP metodu. U vícevrstvého materiálu, který je standardem pro výrobky TOJIRO a zaručuje maximální ostrost, bývala dekarbonizace problémem, protože vedla ke snížení tvrdosti. A právě tato společností Tojiro Co. Ltd patentovaná DP metoda odstraňuje dekarbonizaci a nože TOJIRO tak v sobě kombinují vysokou ostrost, tvrdost a odolnost proti fragmentaci a opotřebení. Všechny nože TOJIRO jsou vyráběny ručně s láskou a pokorou japonských mistrů svého oboru. Nože TOJIRO získaly také mnoho ocenění. Zejména nože Santoku, Usuba a některé další šéfkuchařské nože byly vyznamenány cenou Good Design od Ministerstva zahraničního obchodu a průmyslu v roce 1983 a v roce 1996 cenou Long Life Design. V současné době společnost Tojiro Co. Ltd produkuje více než 800 druhů výrobků a jejich tržní hodnota je nejvyšší mezi výrobci nožů v provincii Niigata, rovněž patří mezi 5 nejvyšších v celosvětovém měřítku.

Další informace o firmě TOJIRO CZ s.r.o.

  • IČ : 4236289
  • DIČ : CZ04236289
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • tojiro

  • nože

  • společnost

  • ltd

  • ostrost

  • roce

  • nejvyšší

  • svého

  • mnoho

  • kuchyňských