Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace

Sněžné 96

592 03, Sněžné

  • +420 566664430
www.zssnezne.cz

Předmět činnosti firmy Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace

Mateřská škola je dvojtřídní mateřskou školou s celodenním provozem od 6.30 do 16.00 hodin. Je jedinou mateřskou školou v obci. Zřizovatelem MŠ je Městys Sněžné, stravování zajišťuje Školní jídelna při Základní škole a mateřské škole Sněžné. Poplatek rodičů na částečnou úhradu neinvestičních nákladů je stanoven a to částkou 300,- Kč měsíčně pro děti s celodenní docházkou.

Mateřská škola je umístěna v budově základní školy, má vlastní vchod. Vnitřní prostory tvoří dvě třídy, dvě šatny a sociální zařízení. Mateřská škola využívá pravidelně tělocvičnu a dvě školní zahrady.

V souvislosti s přechodem Základní školy Sněžné do právní subjektivity byla mateřská škola vyřazena ze sítě škol k 31. 12. 2002 a od 1. 1. 2003 se stala součástí jednoho subjektu s názvem Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace. Mateřská škola má tři pedagogické pracovnice.

Budova, ve které je mateřská škola umístěna, se nachází uprostřed městyse. Její výhodná poloha nabízí dostatek možností pro relaxační i poznávací pobyt v přírodě.

Mateřská škola pro 32 dětí.
Základní škola s kapacitou 160 žáků a družina pro 56 žáků.

Další informace o firmě Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace

  • IČ : 75021412
  • Počet zaměstnanců : 25

Klasifikace a obory firmy Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace

Klíčová slova

  • základní škola

  • mateřská škola

  • školy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10