Základní škola a mateřská škola Újezd, příspěvková organizace

Újezd 116

783 96, Újezd

  • +420 585035107
www.zsujezd.eu

Předmět činnosti firmy Základní škola a mateřská škola Újezd, příspěvková organizace

Úplný název naší školy je Základní škola a mateřská škola Újezd, příspěvková organizace. Jedná se o tzv. výjimkovou školu – tedy takovou, která nemá zákonem stanovenou naplněnost všech tříd. Především díky vstřícnosti starosty a zastupitelstva obce je škola ve srovnání s jinými vesnickými školami na velmi dobré materiální úrovni. Škola se nachází ve středu obce. Je úplnou základní školou, která poskytuje vzdělání 122 žákům v 1. – 9. ročníku. Mateřskou školu navštěvuje přibližně 40 dětí.

Mateřská škola Újezd se nachází v těsné blízkosti budovy ZŠ Újezd. Od roku 2003 je MŠ spojena se základní školou v jeden právní subjekt.


Mateřská škola je umístěna v klidné části obce. Nedaleko najdeme park a hřiště. V současné době ji navštěvuje 39 dětí, které jsou rozděleny do dvou tříd. O děti pečují tři pedagogické pracovnice. MŠ sídlí v rozlehlé přízemní budově. V přilehlé zahradě mají děti k dispozici dřevěné prvky, velké pískoviště, dřevěného krokodýla, zahradní domeček pro venkovní hračky a domeček pro hry. Zahrada je bohatě osázena keři, stromy. Interiéry školky jsou řešeny pestře a vesele, na výzdobě se podílejí svými výtvory také děti.

Další informace o firmě Základní škola a mateřská škola Újezd, příspěvková organizace

  • IČ : 70984484
  • Počet zaměstnanců : 25

Klasifikace a obory firmy Základní škola a mateřská škola Újezd, příspěvková organizace

Klíčová slova

  • škola

  • školy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10