Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2

Resslova 1579/2

370 04, České Budějovice

  • +420 387 001 415
www.spsstavcb.cz

Předmět činnosti firmy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2

Střední průmyslová škola stavební v Českých Budějovicích je veřejná škola. Zřizovatelem této školy jako příspěvkové organizace je Jihočeský kraj. Škola umožňuje studentům bezplatné čtyřleté studium, zakončené maturitní zkouškou. Je určeno pro chlapce a dívky, kteří ukončili devátý ročník základní školy a pro uchazeče po vyučení.

Škola si za dobu své stoleté působnosti na jihu Čech vytvořila významné postavení ve výuce studentů odborně připravených pro praktickou stavební činnost. A nyní patří mezi velmi žádané prestižní střední školy v Českých Budějovicích.

Zajímají Vás možnosti, kam po střední škole? Mnozí absolventi této školy pokračovali ve studiu stavitelství i architektury na některé z vysokých škol a ve své profesi často dosáhli značných úspěchů.

Pro všechny vyučované obory výuky má škola odborně kvalifikovaný učitelský sbor pro všeobecnou, teoretickou i praktickou výuku.

V posledních letech nacházeli absolventi školy uplatnění také v podnikatelské stavební sféře a jako úspěšní podnikatelé se nyní vracejí s radou a pomocí na půdu školy. Vytvářejí komunikační prostor pro učitele, kteří získávají cenné informace o nových směrech digitálního projektování, využívání moderních výrobních technologií, používání nových stavebních materiálů a stavebních prvků, uplatňování vysoce produktivní techniky, ale také informace o nových ekonomických vztazích. Je tak udržován trvalý a velice cenný kontakt s neustále se modernizující stavební praxí a získané poznatky mohou být aktuálně přenášeny do odborné výuky.

Další informace o firmě Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2

  • IČ : 60076089

Klasifikace a obory firmy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2

Klíčová slova

  • školy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10