*** Hotel Astra- ubytování Tuchlovice

Srby 184

273 02 , Tuchlovice

Předmět činnosti firmy *** Hotel Astra- ubytování Tuchlovice

Hotel Tuchlovice ubytování Srby Astra:
Hotel se nachází uprostřed krásných lesů, v ekologicky čisté krajině s příjemným mikroklimatem, několik minut chůze od velkého Turyňského rybníku. Okolní přírodní rezervace a chráněná krajinná území jsou oblíbenými cíli vycházek našich hostů.

Ubytování Tuchlovice Srby hotel Astra popis:
Na lesním oploceném rozlehlém pozemku s parkovišti, místy pro sport, relaxaci i dětské hry stojí dvě dvoupatrové budovy s výtahy spojené recepcí, velkým salonkem a restaurací. K tomuto komplexu je nově připojena budova krytých hotelových bazénů.

Hotel Tuchlovice ubytování Astra Srby:
K ubytování nabízíme 92 lůžek a 10 přistýlek v tomto členění: 6 jednolůžkových pokojů, 19 dvoulůžkových pokojů, 3 dvoulůžkové pokoje přizpůsobené pro vozíčkáře, 8 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, 2 čtyřlůžkové pokoje, 1 dvoulůžkové dvoupokojové apartmá. Budova A - TV, satelit, rádio, hotelový telefon, koupelna s malou vanou a WC Budova B - TV, satelit, rádio, hotelový telefon, psací stůl, koupelna s velkou vanou, samostatné WC.

Ubytování Srby Tuchlovice hotel Astra restaurace:
Restaurace s barem pro 80 osob. Velký salónek s barem pro 30 osob, atrilová restaurace pro 30 osob. Kromě hlavních jídel si u nás můžete vybrat i z nabídky minutek, předkrmů, polévek či salátů, dezertů a zmrzlinových pohárů. Pro skupiny vytvoříme jídelníček dle přání. Novomanželé mají zdarma svatební noc po hostině v našem hotelu.

Hotel Srby ubytování Tuchlovice Astra konference:
Společenské a firemní akce, restaurace po úpravě až 100 osob. Velký salónek pro 30 osob. 2 učebny pro 40 a25 osob. 4 menší salónky pro 12, 10, 10, 8 osob. Vybavení flipcharty, Tv, videa, zpětné projektory, promítací plátna, internet. Zajišťujeme živou hudbu různých žánrů nebo diskotéku.

Hotel Astra ubytování Srby Tuchlovice wellnes:
Tenisový kurt s umělou trávou a osvětlením (s možností hotelové obsluhy), sauna s bazénkem a odpočívárnou (až pro 6 osob), fitness, masérské služby (rehabilitační masáže), kulečník a karambol (klubovna s možností hotelové obsluhy), horská kola, péntaque. Posezení u táboráku Od jara do podzimu je našimi hosty velmi oblíbené posezení u venkovního ohniště s možností opékání a grilování.

Ubytování Tuchlovice Srby hotel Astra bazény:
Kryté hotelové bazény: velký bazén 12x8m hloubka 1,5m, bazén whirpool až pro 6 osob, dětský bazén. Paintball (7km od hotelu) a vyhlídkové lety nad Lány, Křivoklátem (letiště 8km od hotelu) nutno objednat předem.

Další informace o firmě *** Hotel Astra- ubytování Tuchlovice

  • IČ : 28676831

Klasifikace a obory firmy *** Hotel Astra- ubytování Tuchlovice

Klíčová slova

  • osob

  • tuchlovice

  • astra

  • srby

  • ubytování

  • hotel

  • možností

  • pokojů

  • bazén

  • velký