Pavel Kos- pohřební služba

Tismice 126

28201, Tismice

  • +420 602 221 511
www.pohrebnikolin.cz

Předmět činnosti firmy Pavel Kos- pohřební služba

Pohřební služby Český Brod, Kolín
Pohřební ústav Pavel Kos sídlí ve městech Český Brod a Kolín, kde poskytuje profesionální pohřební služby. Náš pohřební ústav působí v oboru pohřebnictví již více než 30 let a ve městě Český Brod, Kolín a širokém okolí zařídí pohřeb, parte i smuteční věnce dle představ klienta. Nabízíme kompletní pohřební služby - vyřídíme potřebné formality, zajistíme řečníka či kněze, fotografa, květinové dary, živou nebo reprodukovanou hudbu i autobus.

Pohřební ústav
V případě úmrtí vašeho nejbližšího je nutné co nejdříve kontaktovat vámi vybraný pohřební ústav. Pokud zvolíte náš pohřební ústav, pomůžeme vám tuto situaci s citem vyřešit. Poskytujeme kompletní pohřební služby a zařídíme pro vás vše potřebné dle vašeho přání a za nejnižší ceny v našem oboru. Pohřební služby, které náš pohřební ústav ve městech Český Brod a Kolín poskytuje, jsou na vysoké odborné i etické úrovni.

Pohřeb
Poskytujeme veškeré pohřební služby a zajišťujeme pohřeb s obřadem i pohřeb bez obřadu. Pohřeb s obřadem může být realizován v obřadní síni, kostele, domě smutku nebo nad hrobem či hrobkou. Nabízíme také možnost předběžné kalkulace ceny za daný pohřeb.

Parte
Mezi pohřební služby, které náš pohřební ústav ve městech Českém Brodě a Kolíně zajišťuje, patří kromě jiného také tisk smutečního oznámení neboli parte. Smuteční parte si u nás můžete vybrat z mnoha různých variací. Nabízíme barevné i černobílé parte se stříbrnými i zlatými motivy. Parte zhotovujeme dle potřeb klienta, jsme schopni parte dodat i do hodiny po sjednání pohřbu.

Smuteční věnce
Náš pohřební ústav Pavel Kos zajistí pohřeb včetně květinové výzdoby – nabízíme nejrůznější smuteční věnce a kytice. Smuteční věnce vážeme dle přání zákazníka, je možné zhotovit smuteční věnce z umělých, látkových i živých květů. Smuteční věnce a kytice dopravujeme přímo na místo pohřbu.

Další informace o firmě Pavel Kos- pohřební služba

  • IČ : 40000397

Klasifikace a obory firmy Pavel Kos- pohřební služba

Klíčová slova

  • pohřební

  • služba