MUDr. Pavla Hasprúnová- zubní lékař

Bezručova 145

73553, Dolní Lutyně

  • +420 595002037
www.zubni-dolnilutyne.cz

Předmět činnosti firmy MUDr. Pavla Hasprúnová- zubní lékař

Jste z Bohumína, Dolní Lutyně či Orlové? Hledáte kvalitního zubního lékaře, který nabízí profesionální a individuální přístup? V tom případě neváhejte a kontaktujte ordinaci MUDr. Pavly Hasprúnové, která svým pacientům nabízí ucelenou komplexní péči o zuby a dásně.

MUDr. Pavla Hasprúnová absolvovala Lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci a je hrdou držitelkou osvědčení ČSK (atestace I. stupně praktický zubní lékař, 1987), kterého dosáhla v rámci programu celoživotního vzdělávání. Momentálně se v rámci své praxe v Dolní Lutyni věnuje praktickému zubnímu lékařství a dveře její ordinace jsou otevřeny jak dospělým, tak dětem ve věku od 3 let.
Stomatologická ordinace MUDr. Pavly Hasprúnové svým pacientům mimo preventivně léčebnou stomatologickou péči pro děti a dospělé nabízí kompletní servis v oblastech jako jsou například zubní protetika (náhrady ztracených částí zubu, celých zubů, skupin zubů anebo celého chrupu), zubní endodoncie (komplexní léčba zubních kanálků umožňující záchranu i takového zubu, který utrpěl vážné hloubkové poškození), dentoalveolární chirurgie (nejrůznější stomatologické úkony vyžadující vyšší míru odbornosti a lokální anestezii, jako například extrakce zubu, resekce apod.), odstranění zubního kamene a v neposlední řadě pak i kompletní služby v oblasti záchovné a estetické stomatologie (bělení zubů a dentální hygiena).

Naše stomatologická ordinace spolupracuje s předními českými pojišťovnami (VZP, VOZP, ZPMVČR apod.) a k léčbě svých pacientů využívá těch nejmodernějších lékařských postupů a technologií. Největší důraz je v naší ordinaci kladen zejména na pohodlí našich pacientů, k jehož docílení nám pomáhá především moderní a čisté prostředí ordinace, profesionalita našeho personálu, komunikace s pacienty na velmi vysoké úrovni a využití kvalitních materiálů a anestetik. Díky všem výše zmíněným aspektům se naše ordinace řadí mezi pracoviště evropského formátu a návštěva v naší ordinaci je pro pacienty spíše než bolestivým prožitkem příjemnou zkušeností, jenž jim napomáhá k udržení zdravého a krásného úsměvu.

Dveře ordinace MUDr. Pavly Hasprúnové jsou pacientům otevřeny každý den v týdnu od ranních do odpoledních hodin (s výjimkou pátku, kdy ordinujeme pouze dopoledne).

Objednávky na preventivní prohlídky lze provést jak osobně v naší ordinaci, tak i mailem či po telefonické domluvě. Pro transfer či zavedení nového pacienta je však nutná osobní návštěva.

Další informace o firmě MUDr. Pavla Hasprúnová- zubní lékař

  • IČ : 49592319

Klasifikace a obory firmy MUDr. Pavla Hasprúnová- zubní lékař

Klíčová slova

  • ordinace

  • ordinaci

  • naší

  • zubní

  • zubů

  • pacientům

  • pavly

  • mudr

  • hasprúnové