CLUB RESTAURANT TK Sparta Praha

Za Císařským mlýnem 2/1115

170 00 , Praha 7

  • +420 233 320 369
www.clubrestaurant.cz

Předmět činnosti firmy CLUB RESTAURANT TK Sparta Praha

Club Restaurant v areálu tenisového klubu Sparta Praha, jehož interiér získal prestižní architektonickou cenu Grand Prix, byl projektován a budován tak, aby se v moderním interiéru cítili příjemně špičkoví světoví tenisté po náročném tréninku, rekreační hráči po svém zápase, obchodní partneři, kteří potřebují jednat v klidu nikým nerušeni, maminky na procházce s dětmi, ale i přátelé, kteří chtějí jen tak posedět či něco oslavit.

Restaurace s kapacitou 60 míst poskytuje příjemnou, intimní atmosféru a prostředí s velmi pestrou nabídkou možného využití. K dispozici je bezplatné připojení WIFI, velkoplošná projekce, dva menší salonky pro 20 a 25 osob a konferenční místnost pro 12 osob.

Přímo u areálu je dostatek parkovacích míst. Pohodlný a bezbariérový přístup do restaurace umožňuje venkovní výtah a pro maminky s kočárky je rovněž připraven i tzv. „baby room“ s přebalovacím pultem.

V Club Restaurantu se konala řada tiskových konferencí, máme zkušenosti jak s přípravou firemních večírků, prezentací a různých typů rautů, tak i hostin svatebních, promočních, oslavy narozenin i různých kulatých výročí. Neobvyklý interiér restaurace a celkové prostředí tenisového areálu přilákaly i producenty filmů a televizí, natáčely se zde reklamy i klipy.

V období od dubna do října je k dispozici slunná terasa s výhledem na tenisové kurty a také venkovní altán s veškerým potřebným vybavením (gril, udírna, bar, možnost opékání selat atd.) pro uspořádání garden party.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Další informace o firmě CLUB RESTAURANT TK Sparta Praha

  • IČ : 28479351
  • DIČ : CZ28549759

Klasifikace a obory firmy CLUB RESTAURANT TK Sparta Praha

Klíčová slova

  • restaurace

  • akce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10