Rooftopprojekt spol. s r.o.

Borová 321

281 63, Kozojedy

  • +420 776 579 500
rooftopprojekt.cz

Předmět činnosti firmy Rooftopprojekt spol. s r.o.

Firma Jan Cibulka – ROOFTOPPROJEKT a spol., vznikla v roce 2003 se sídlem v Kozojedech, nedaleko Říčan. Provádíme komplexní realizaci střešních konstrukcí plochých či šikmých (zateplení mezi krovy či nadkrokevní izolace , klempířské práce, hromosvody, krovy), novostavby a rekonstrukce RD, odborný autorizovaný dozor ČKAIT 0010224 a kompletní projektovou dokumentaci pro stavební povolení, a to vše od dodávky materiálu po samotné zhotovení díla dle ČSN a vydaných pravidel cechem. Největší rozsah prováděných staveb máme ve středočeském kraji a v hl.m. Praze, ale působnost po celé ČR.

Největší důraz klademe na kvalitu provedené práce a komunikaci se zákazníkem. Striktně dodržujeme pravidla a technologii dané výrobcem, která zaručuje správnost a hlavně funkčnost celé stavby či střešní konstrukce se zárukou. Proto jsme si dali vysokou laťku nosit motto „vracíme řemeslu to, co mu patří …“©

Ostatně můžeme říci, že by to měla být naprosto standardní věc, když klient zaplatí mnoho vynaložených prostředků na rekonstrukci či stavbu, tak očekává kvalitu řemesla.



Realizaci díla Vám zhotovíme dle Vašich představ, rádi Vám poradíme na základě letitých zkušeností v oboru. Zdarma k Vám přijedeme, stavbu zaměříme a vypracujeme přehledný položkový rozpočet v systému CALIDA.

Pro odborné práce máme požadované živnostenské oprávnění, certifikáty a montážní osvědčení ze školení pokládky všech typů střešních krytin, samozřejmostí jsou výuční listy našich zaměstnanců v daném oboru.

Další informace o firmě Rooftopprojekt spol. s r.o.

  • IČ : 08726663

Klíčová slova

  • stavby

  • stavebni fírma

  • střechy

  • střešní konstrukce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10