Restaurace u Perónu- Praha

Nádražní 969/40

150 00 , Smíchov

  • +420 721441440
uperonu.cz

Předmět činnosti firmy Restaurace u Perónu- Praha

Zastavte se U Perónu
PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ, ČERSTVÉ POKRMY, TANKOVÁ PLZEŇ


PLZEŇ Z TANKU
Jsme zlatým partnerem a držitelem Certifikátu Plzeňského Prazdroje za dodržení nejvyšší kvality čepovaného plzeňského piva. Jako naše vlajková loď má u nás tu nejlepší péči. Při čepování se pivo vytlačuje z tanku tlakem vzduchu, který působí na vnější stranu obalu, tudíž nedochází k ovlivnění chuti oxidací vzduchem.


KOZEL TMAVÝ
Velkopopovický Kozel Černý je vyráběný podle původní receptury ze speciální směsi tmavých sladů, čisté vody a výběru toho nejlepšího chmele. Karamelizovaný slad dodává pivu jedinečnou rubínovou barvu a sladkou chuť, díky níž je tak ceněn a uznáván po celém světě. Na rozdíl od jiných tmavých piv je pěna Černého Kozla tmavší.


BIRELL
Birell je českou značkou nealkoholického piva vyráběnou v pivovarech Radegast a Šariš. Vyznačuje se charakteristickými vlastnostmi českých ležáků – výraznou hořkostí a pěnivostí.


CIDER KINGSWOOD
Pokud je pro vás víno moc silné, pivo moc hořké a limonády moc sladké, možná právě cider pro vás bude to pravé osvěžení. Kingswood navíc neobsahuje lepek, a tak jej mohou pít i celiaci.

Další informace o firmě Restaurace u Perónu- Praha

  • IČ : 02546825
  • DIČ : CZ02546825

Klíčová slova

  • praha

  • restaurace

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10