Hotel u Martina

Zubatého 289/3

150 00, Praha

  • +420 777 313 776
www.hotelumartinapraha.cz

Předmět činnosti firmy Hotel u Martina

Společnost MZM s.r.o. je provozovatelem hotelu.
Vítejte v hotelu U Martina Praha, který se nachází u Arbesova náměstí na hranici dvou pražských městských obvodů Smíchova a Malé Strany v historickém centru Prahy 1,5 km od Pražského hradu a 1km od Karlova mostu.

V blízkosti hotelu se nachází nákupní centrum Nový Smíchov s více než 100 obchody, Malá Strana, Karlův most, Národní divadlo, Žofín, Střelecký ostrov, Rudolfínum, Kampa a přímo u hotelu jsou Petřínské zahrady s rozhlednou připomínající malý model Eiffelovy věže. Tramvajová zastávka
Arbesovo náměstí je pouhých 150m od hotelu.

Recepce hotelu je k dispozici hostům do 21 hodin . Recepční Vám objednají taxi za pevnou cenu, rezervují celodenní výlety, nabízí mapy, pohledy a jízdenky na MHD. Pokoje hotelu jsou klimatizované se sprchovým koutem nebo vanou, fénem, TV s plochou obrazovkou, minibarem, bezpečnostním trezorem, bezplatným Wifi a zařízením na přípravu kávy a čaje.

V hotelu jsou k dispozici dvě restaurace Zubajda a Atrium – zimní zahrada, bezbariérový přístup, kde mají hosté hotelu 15% slevu a jsou servírované pokrmy české i mezinárodní kuchyně, steaky, hamburgery a čepuje se Pilsner Urquel z tanku. Bohaté snídaně formou bufetu se podávají v Atriu.

Cestujete-li autem, rádi Vám zajistíme rezervaci v soukromé garáži (cena za jedno parkovací místo za den 300 Kč, nutná rezervace předem s možností dobíjení alektroautomobilů).

Další informace o firmě Hotel u Martina

  • IČ : 29129893
  • DIČ : CZ29129893

Klasifikace a obory firmy Hotel u Martina

Klíčová slova

  • hotely

  • ubytování

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10