Základní umělecká škola Blansko, příspěvková organizace

Zámek 3/3

678 01, Blansko

  • +420 516 414 941
www.zusblansko.cz

Předmět činnosti firmy Základní umělecká škola Blansko, příspěvková organizace

Děti do Základní umělecké školy jsou přijímany na základě úspěšného vykonání přijímací talentové zkoušky a do naplnění kapacity školy od 6 let věku, podmínkou je nástup do 1. třídy základní školy. Děti, které mají odklad, mohou podat přihlášku až o rok poději, tj. v sedmi letech.

Přijímací talentová zkouška pro žáky probíhá zpravidla v červnu a nástup do školy je v září. První den nového školního roku si přijatí žáci domlouvají se svým pedagogem rozvrh, podle kterého začne výuka.

Informace ohledně průběhu přijímání přihlášek do školy a přijímacích talentových zkouškách naleznete v časovém předstihu v místním tisku, na webu naší školy a na facebookových stránkách školy.

Přihlášku můžete zasílat během celého roku přes web IZUŠ. Jde o informační web pro základní umělecké školy. Podání přihlášky je nezávazné, jde o Váš projevený zájem o studium v Základní umělecké škole. Po úspěšném vykonání přijímací talenotvé zkoušky, informaci z naší strany o přijetí žáka ke studiu a podpisu vytištěné přihlášky se stává přihláška závaznou.

Po vyplění elektronické přihlášky zůstávají uvedené údaje v evidenci. V případě přijetí/nepřijetí žáka Vás elektronicky informujeme prostřednictvím tohoto systému.

Po přijetí žáka ke studiu obdržíte do systému rozšířený přístup a můžete skrze něj nahlížet do dokumentů svého dítěte, sledovat si platby školného a aktuální dění ve škole.

Další informace o firmě Základní umělecká škola Blansko, příspěvková organizace

  • IČ : 00380521

Klasifikace a obory firmy Základní umělecká škola Blansko, příspěvková organizace

Klíčová slova

  • základní škola

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10