Onboard systémy s.r.o.

Husova 354

41754, Kostomalty pod Milešovkou

  • +420 725787001
www.onboardsystemy.cz

Předmět činnosti firmy Onboard systémy s.r.o.

Nabízíme váhy pro všechny Vaše potřeby

Mostové váhy
V naší nabídce najdete jak betonové, tak i ocelové mostové váhy v jakékoliv délce, standartně pak 9 nebo 18 metrů. Šíře vah je standartně 3 metry, u ocelových vah je pak možné širší provedení například 3,5 metru pro vážení širokých zemědělských vleků.
Samozřejmostí je pak také kvalitní a prověřená elektronika s dlouhou životností. K vahám je možné dodat širokou škálu příslušenství, jako například: závory, semafory, externí displeje, bezobslužný provoz atd.

Palubní vážící systémy pro nakladače, VZV, nákladní vozy a bagry

Pro stavební, zemědělskou a manipulační techniku dodáváme kvalitní vážící systémy, které šetří čas strávený při nakládce, umožňují předcházet pokutám za přetížení a předčasnému opotřebení Vašich strojů. Váhy nabízíme jak v technologické, tak i v obchodní verzi, samozřejmostí je pak možnost tisku vážních lístků a datových přenosů. Váhy pro nakladače, bagry a pracovní stroje fungují na principu měření tlaku v hydraulickém okruhu stroje. V případě vah pro nakladače, pracují váhy v dynamickém režimu a váží za pohybu stroje, čímž optimalizují čas nakládky a šetří tak Váš čas i peníze.

Pasové váhy
V naší nabídce naleznete také váhy pro pasové dopravníky, a to jak statické, tak i mobilní (například mobilní drtič, třídič atd.). Vážní systémy opět podporují širokou škálu příslušenství, od tiskáren k datovým přenosům.
Pro velmi těžké provozy, kde není možné klasickou váhu namontovat například z důvodu nepříznivých povětrnostních podmínek, či díky extrémním vibracím, nabízíme volumetrické vážní systémy založené na technologii LIDAR.

Průmyslové váhy
Dále nabízíme paletizační vozíky, podlahové váhy, závěsné a jeřábové váhy, dále pak váhy počítací, etiketovací, laboratorní a pokladní.

Další informace o firmě Onboard systémy s.r.o.

  • IČ : 09348816

Klíčová slova

  • váhy

  • vážící systémy

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10