Mateřská škola Brandýs n. L.

Pražská 297/32

250 01, Brandýs nad Labem

  • +420 606 550 521
msprazska.cz
Logo Mateřská škola Brandýs n. L.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy Mateřská škola Brandýs n. L.

V současné době má škola dvě pracoviště a osm heterogenních tříd s celkovým počtem 179 dětí. Je provozována celoročně, denně od 6,30 hodin do 16,30 hodin.

Na obou školách s dětmi pracují kvalifikovaní pedagogičtí pracovníci, kteří mají citlivý a empatický přístup k dětem. Děti mají k dispozici dostatek hraček, didaktických her, potřeb na kreativní, hudební nebo tělovýchovné aktivity a činnosti a také dostatek času na spontánní hru a pohyb, které zajišťují jejich všestranný rozvoj.

Organizujeme spoustu kulturních akcí, zapojujeme se do soutěží, pořádáme kulturní vystoupení pro děti, jezdíme na výlety. Do činností školy zapojujeme i rodiče dětí, kteří se spolupodílejí na životě MŠ. Jsou pro nás důležitými partnery.

Děti ve věku 5-6 let mohou navštěvovat kroužek Předškoláček se zaměřením na přípravu pro vstup do základní školy. Cílem je maximálně individuální přístup ke každému z nich, ať už v oblasti grafomotoriky, řeči, sebeobsluze apod.

Spolupracujeme s odborníky z oblasti speciální pedagogiky, psychologie nebo logopedie a jsme zapojeny do několika projektů. Nedílnou součástí naší školy je i kooperace s dalšími subjekty (zřizovatel, MAS, MAP, MDDM, ZŠ, ostatní MŠ ve městě).

Škola má 8 tříd, ve kterých je zapsáno 179 dětí. Součástí je školní kuchyně, kde paní kuchařky připravují pestrá jídla s respektováním zásad zdravé výživy, samozřejmostí je také každodenní dávka čerstvé zeleniny a ovoce. Pitný režim je zajištěn po celý den.

Škola je obklopena zahradou se vzrostlými stromy, pro každou třídu je zde pískoviště a dostatek herních prvků. V letních měsících mohou děti využívat i vodní prvky. Další zahrada se nachází mimo areál mateřské školy v klidném místě, kde mají děti dostatek možností ke spontánnímu pohybu a hře.

Další informace o firmě Mateřská škola Brandýs n. L.

  • IČ : 43753604

Klasifikace a obory firmy Mateřská škola Brandýs n. L.

Klíčová slova

  • mateřská škola

  • mateřská škola

  • školy