Radek Semecký- autoškola

Semice 324

289 17, Semice

  • +420 603 515 323
www.autoskola-semecky.cz
Logo Radek Semecký- autoškolaDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Radek Semecký- autoškola

Příkazem moderní doby jsou rychlost a mobilita. Máme rychlovarné konvice, mobilní telefony, rychlé občerstvení, mobilní domy, rychleschnoucí nátěry, mobilní oplocení, rychlospojky, mobilní internet, rychlenou zeleninu, mobilní jeřáby a v neposlední řadě máme rychlé osobní automobily.

Stejně jako každá jiná věc, i osobní automobil vyžaduje ke svému ovládání jistou dávku znalostí a zkušeností. V případě automobilu se jedná o znalost ovládání a znalost pravidel silničního provozu. Potvrzením splnění minimálních požadavků je vydaný řidičský průkaz.

Cesta k řidičskému průkazu je možná jen absolvováním autoškoly.

A právě s řešením tohoto problému se můžete s důvěrou obrátit na nás. Autoškola Semecký je autoškola s dlouholetou tradicí, která během svého působení připravila stovky nových řidičů.

Mnoho autoškol učí své studenty řídit, ale autoškola Semecký mimo řízení navíc vyučuje, jak být bezpečnosti dbalým, odpovědným a neagresivním (defenzivním) řidičem. Mimo vlastního ovládání motorového vozidla je důraz kladen na propojení pozorování silničního provozu, odhad vzdáleností a rychlostí a na strategie předcházení rizikům.

Výuka v autoškole Semecký se snaží studentům vštípit, že na silnici je nejvíce ceněnou hodnotou nikoliv rychlost, ale bezpečnost.

Další informace o firmě Radek Semecký- autoškola

  • IČ : 62996134

Klíčová slova

  • autoškola

  • autoškoly

  • autoškola semecký