Pavel Jurák- Apartmán

Rezkova 76

549 32, Velké Poříčí

  • +420 420777803359
www.apartman-pavel.cz
Logo Pavel Jurák- ApartmánDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Pavel Jurák- Apartmán

UBYTOVÁNÍ Apartmány Pavel se nacházejí ve Velkém Poříčí, které je situováno 0,5 km od Hronova a nabízejí ubytování ve 2 samostatných apartmánech.



Vybavení a služby penzionu:
Oba apartmány mají plně vybavenou kuchyni, bar, velkoplošnou televizi s cca 400 kanály a WiFi. Pro horní apartmán je k dispozici terasa s grilem. Pro oba apartmány je pak k dispozici sdílený lounge a zahrádka u objektu, na které se taktéž nachází gril. Oba apartmány dále disponují pračkou a spoustou prostoru pro uložení věcí.

Ubytování je možné i s domácími mazlíčky.
Bezplatné parkování je možné u objektu a na cca 100m vzdáleném parkovišti.



Popis jednotlivých apartmánů:
Horní apartmán se skládá ze 2 ložnic s 9 samostatnými lůžky; obývacího pokoje s gaučem (který je možné rozložit) a televizí; kuchyně s mikrovlnnou troubou, varnou deskou, myčkou, ledničkou a jídelním stolem; koupelnou se sprchovým koutem s WC a pračkou; a posezení na terase.
Spodní apartmán se skládá ze 2 ložnic s 10 samostatnými lůžky – 1x osmi lůžková a 1x dvoulůžková; obývacího pokoje s gaučem (který je možné rozložit) a televizí; kuchyně s mikrovlnou troubou, varnou deskou, myčkou, ledničkou a jídelním stolem; koupelny s vanou, pračkou a samostatným WC; a posezení na zahrádce.

Maximální počet ubytovaných v celém objektu je 23 osob s využitím rozkládacích gaučů v obývacích pokojích.

Další informace o firmě Pavel Jurák- Apartmán

  • IČ : 62719009
  • DIČ : CZ6512221309

Klasifikace a obory firmy Pavel Jurák- Apartmán

Klíčová slova

  • ubytování

  • penziony

  • apartmány