Zdeněk Beneš

Boloňská 309/22

109 00, Praha 10

  • +420 725293136
www.remax-czech.cz
Logo Zdeněk BenešDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Zdeněk Beneš

1.Naše zkušenosti ve váš prospěch
Nadšení pro maximální uspokojení potřeb zákazníků je hlavním důvodem, proč síť RE/MAX roste nepřetržitě již více než čtyřicet pět let. Jsme největší realitní síť na světě a v České republice je vám k dispozici už více než 120 kanceláří.

2.Jsme vidět
Všem svým zákazníkům dáváme možnost využít kompletní spektrum služeb a způsobů jak prezentovat nemovitost, včetně inzerce na nejnavštěvovanějších realitních portálech. Využití obrovské distribuční sítě RE/MAX umožňuje prodat nemovitost rychleji a za optimální cenu.

3.Velká prodejní síla znamená lepší výsledek
Dle nezávislé tržní studie je RE/MAX nejznámější realitní značka a má největší tržní podíl s největším počtem spokojených zákazníků. Silné povědomí o značce a její úspěch jsou garancí pro nábor nejlepších makléřů na trhu. Aktuálně můžete v České Republice využít služeb více než 1 200 makléřů RE/MAX.

4.Etické jednání je pro nás základ
Víme, že lidé jsou to nejdůležitější – každý problém se dá vyřešit, jestliže existuje tým těch správných lidí a přátel. Garantujeme našim zákazníkům vysoce etické chování tím, že jednáme v souladu s RE/MAX Etickým kodexem a RE/MAX Reklamačním řádem. Zaměřujeme se na potřeby našich zákazníků a řídíme se principy RE/MAX Zaručené spokojenosti zákazníků. Dbáme na to, aby byl růst generován znalostmi a profesionalitou, proto se v obchodování řídíme RE/MAX Profesionálními prodejními standardy.

5.Neustále se vzděláváme, abychom vám pomohli v dynamické době
Všichni makléři RE/MAX jsou pravidelně vzděláváni v RX Akademii. RX Akademie je kvalitní vzdělávací program založený na dlouholetých mezinárodních zkušenostech odborníků RE/MAX. Je zaměřena na odborné znalosti a prodejní dovednosti s důrazem na potřeby zákazníka v oblasti nemovitostí. Makléři skládají náročné zkoušky, na jejichž základě jsou certifikováni.

Další informace o firmě Zdeněk Beneš

  • IČ : 11202327
  • DIČ : CZ6211160296

Klíčová slova

  • reality

  • realitní kancelář

  • realitní prodej

  • nemovitosti

  • makléři