Komunikace a produkce

QUIX EVENT, s.r.o.

Řešíme strategické komunikace pro střední a velké firmy včetně návrhu mediálního mixu. Naší výhodou je kompletní produkce na místě.

Komunikační strategie

Komunikační strategie je nedílnou součástí naší práce. Ať již prezentujeme určitý výrobek, vymýšlíme event, kongres či firemní akci. Hledat (a najít) komunikační cestu ke klientovi či zákazníkovi je základem úspěchu…na tom se, doufám, shodneme.

Pořádání konferencí

Konference řešíme od vyhledání adekvátní lokace až po výrobu prezentačních dat (3D animace, Keynote, Prezi, PPT…). Jako další doplnění konferencí doporučujeme FogScreen, Human Joystick nebo QUIXIANO.

Promotion

Specializujeme se na neobvyklé, často jednorázové distribuce a promotion ad hoc všude tam, kam je těžké se dostat oficiální distribuční cestou, nebo kde by bylo příliš náročné a neefektivní vytvářet dlouhodobou distribuční a promotion síť, např. z důvodu sezonnosti lokality nebo výrobku. Mezi tato místa mohou patřit koupaliště, vysokoškolské koleje, nákupní centra atp.

Produkce

Řešíme nejen produkci v oblasti eventů, nestandardních médií nebo multimediálních show. Zvládáme také různé stavby na vodě, ať už na základě plošin z lešení nebo spojených pontonů. Takže pokud něco vymyslíte bez nás, rádi vám alespoň vyřešíme bezchybnou produkci.

Guerilla marketing

Guerilla marketing je provokativní, kontroverzní a agresivní reklama, při níž se nepoužívají klasické reklamní kanály nebo se použijí nestandardním způsobem. Lidé jsou reklamou přesyceni a úspěšně se jí vyhýbají. Jen to, co člověk nečeká, ho dokáže zaujmout a vytrhnout z letargie.

Netradiční média

Mezi netradiční média z našeho pohledu řadíme především nosiče, jejichž primární funkcí není samotná komunikace reklamního sdělení. Může se třeba jednat o zařízení a vybavení, která lidé využívají na různých místech každý den, jako je tomu u barelů s pitnou vodou, automatů na cukrovinky či kávu, ale také košů na zastávkách MHD v Praze. Reklamní využití těchto nosičů je o to účinnější, o co lépe se podaří skloubit jejich primární funkci s kreativním konceptem.

Výstavy

Při realizaci výstavní či veletržní expozici poskytujeme full servis. Vše řešíme komplexně od obhlídky lokace, kreativního návrhu, 3D vizualizace, až po samotnou realizaci a pojištění akce. Řešíme prezentační stánky jak pro menší firmy, tak i velké expozice. Naším působištěm je kromě území ČR i celá Evropa. Náš profesionální tým vám rád poradí a převezme vaše starosti s realizací vaší výstavy či expozice.

Teambuilding

Naše společnost je držitelem známky na akci Tajný závod, který pořádáme pro firmy na zakázku. Dále organizujeme klasické outdoorové programy (máme vlastní vybavení), sportovní soutěže, akce s rozličnou tématikou (kulturní, vědomostní, fantasy a další). Při tvorbě firemních akcí a vzdělávacích projektů klademe důraz na přesnou přípravu dle požadavků a cílů klienta a jejich následnou profesionální realizaci.

  • Náhled fotografie u nabídky Komunikace a produkce
  • Náhled fotografie u nabídky Komunikace a produkce
  • Náhled fotografie u nabídky Komunikace a produkce
  • Náhled fotografie u nabídky Komunikace a produkce
  • Náhled fotografie u nabídky Komunikace a produkce
  • Náhled fotografie u nabídky Komunikace a produkce
  • QUIX EVENT, s.r.o.
  • Černokostelecká 2247
    251 01 Říčany u Prahy
  • 608258688
  • adam.brejza@quix.cz