Oběhová čerpadla pro rozvod vody, tepelná čerpadla k vytápění

Thermoquell CZ s.r.o.

Profesionální oběhová čerpadla renomovaných výrobců KSB, GRUNDFOS, DAB A WILO najdete v nabídce specializovaného prodejce Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy. Nejen oběhová čerpadla pro rozvod vody a dalších kapalin, nýbrž i tepelná čerpadla Viessmann pro efektivní vytápění a ohřev vody jsou součástí naší obsáhlé nabídky.

ZNAČKOVÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA SE ZÁRUKOU KVALITY A DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ
K cirkulaci či čerpání vody nebo i jiných kapalin vám poslouží kvalitní oběhová čerpadla světoznámých výrobců GRUNDFOS, WILO, DAB a KSB, která vynikají spolehlivostí, dlouhou životností, kvalitním zpracováním.

OBĚHOVÁ ČERPADLA VYUŽITELNÁ V TEPLÁRENSTVÍ, ENERGETICE, STROJÍRENSTVÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ
Oběhová čerpadla dodáváme pro využití v energetice, teplárenství, strojírenském, potravinářském a automobilovém průmyslu. Značkovými oběhovými čerpadly zajistíte čerpání pitné i odpadní vody, čerpání chladiva, vytápění a klimatizaci, čerpání agresivních kapalin a termolejů, protipožární ochranu v budovách.

TEPELNÁ ČERPADLA VIESSMANN K EFEKTIVNÍMU VYTÁPENÍ, OHŘEVU VODY, KLIMATIZOVÁNÍ
Nabízíme vám odborné poradenství při výběru tepelných čerpadel. Námi dodávaná tepelná čerpadla Viessmann snižují náklady na vytápění a ohřev vody, šetří životní prostředí, návratnost investice je v horizontu deseti let. Tepelná čerpadla nabízíme ve variantách – vzduch/voda, země/voda, zajišťují klimatizování místností, velká tepelná čerpadla dodáváme do komerčních prostor. https://thermoquell.cz/

  • Náhled fotografie u nabídky Oběhová čerpadla pro rozvod vody, tepelná čerpadla k vytápění