Specialistou na armatury, konvektory a další instalatérský materiál je firma Thermoquell

Thermoquell CZ s.r.o.

Armatury, čerpadla, konvektory, měřicí a regulační technika, potrubní prvky. To vše a mnohé další seženete u firmy Thermoquell CZ s.r.o., která se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem nejrůznějšího instalatérského a topenářského materiálu té nejvyšší kvality. Spolu s ním dodáváme také služby jako technické informace a konzultace.

THERMOQUELL CZ - ARMATURY NEJVYŠŠÍ KVALITY
Naše firma působí na českém trhu v oblasti zaměřené na teplo, vodu, vzduch, sanitu a inženýrské sítě od roku 2004. Jako dceřiná společnost německé velkoobchodní skupiny Thermoquell Boerner GmbH, která je specialistou ve svém oboru, dodáváme čerpadla a armatury i další instalatérský materiál té nejvyšší kvality. ARMATURY A KONVEKTORY OD SVĚTOVÝCH VÝROBCŮ
Základem našeho sortimentu tvoří armatury. Dodáváme přírubové, regulační, závitové i termostatické armatury od světových výrobců jako je ABO, BELIMO, HERZ či DANFOS a dalších. Pořídíte u nás také čerpadla například značek GRUNDFOS, KSB, WILO nebo DAB. Dále si můžete vybrat měřicí a regulační techniku, tlakové nádoby, potrubní prvky a systémy, kotly, výměníky, úpravny vody, radiátory, konvektory či teplovzdušné jednotky.

SLUŽBY: TECHNICKÉ INFORMACE I KONZULTACE
Námi poskytované služby kromě prodeje a dodávky instalatérského a topenářského materiálu zahrnují také cenové nabídky, technické informace a konzultace. Navrhneme vám také záměny materiálu v rámci optimalizace poměru cena/kvalita. Veškerý u nás zakoupený materiál vám navíc dopravíme až na stavbu.

https://thermoquell.cz/

  • Náhled fotografie u nabídky Specialistou na armatury, konvektory a další instalatérský materiál je firma Thermoquell