Mějte webdesign, který zaujme

„Chcete-li být vidět, prezentujte se na internetu“. Možná už trochu otřepaná fráze, ale pořád platí. Ovšem ne každý, kdo má své webové stránky, je vidět. Co je důležité? Zaměřte se celkově na webdesign.

O webdesignu

Většina podnikatelů už dnes ví, že by se měla prezentovat na internetu, kde na ně čeká mnoho potenciálních klientů. Je to trochu nepřesné. Oni nečekají. Takřka každý má totiž v dnešní době své webové stránky a lidé si vybírají. V záplavě jiných možná nikdo nenajde ty vaše.

Pro funkčnost webu je důležité udělat více - pečlivě se zaměřit na webdesign. Nejde jen o pěkný grafický design. Využívá také poznatků z dalších oborů. Mezi ně patří především marketing, copywriting (poutavé texty), psychologie atd.

Díky pečlivému zaměření na webdesign dosáhnete nejen toho, že budete mít web. Lidé vás snadno najdou. Důležitá je rovněž použitelnost. Máte graficky pěkné internetové stránky, ale lidé se v nich nevyznají, ztrácí se či po nich chcete něco, co jim „nesedí“? Během chvilky jsou pryč a už si třeba cestu k vám nikdy nenajdou. Musíte být tedy mimo jiné důvěryhodní a přesvědčiví.

Web plnící svou funkci poznáte tedy podle toho, že na něj přichází relevantní návštěvníci (ti, o něž stojíte), provedou to, co chcete, a ještě se k vám rádi vracejí a nejlépe o vás v dobrém mluví před dalšími lidmi. Splňuje toto vaše internetová prezentace?

Obraťte se na kvalitního webdesignera

Rádi byste si nechali vytvořit skutečně funkční internetové stránky? Přenechte tvorbu webu zkušeným webdesignerům. Kvalitní služby najdete třeba na Kovarikmedia.cz. Budete mít jistotu, že práce na vaší internetové prezentaci se ujme zkušený tým. Jeho členům nechybí ani požitek z kreativní práce a nadšení ze vznikajícího díla. A na výsledku to je vidět. Nechte si vytvořit web odrážející podstatu a myšlenky projektů, které reprezentují.