Kanceláře na Praze 1

Praha 1 je v dnešní době nejprestižnějším místem, kde mohou podnikatelé zvolit své pracoviště. Poskytuje maximální komfort, co se týče dostupnosti, blízkých služeb i klidné atmosféry. Praha City Center sídlí přesně na Klimentské 46, což z něj dělá vysoce atraktivní místo nejen pro podnikatele, ale také jeho zaměstnance. Lokalitou i moderní vybaveností. K pronájmu jsou možné kanceláře i obchodní prostory s moderním interiérovým vybavením a telekomunikací.

Kanceláře Praha City Center

Kanceláře Praha City Center se nachází na ideálním místě pro práci vůbec. Obklopuje je čisté a tiché prostředí, přesto se vyskytují v centru Prahy, jen malý kousek například od Palladia či Hudebního divadla Karlín. Velikost kanceláří začíná na 150 m². Prostory disponují vysokou kvalitou a standardy. Čeká tu na vás nejen dostatek parkovacích míst, ale také příjemné překvapení v podobě společné terasy s krásnými výhledy.

Pronájem kanceláří

Pokud sháníte prostor pro vaše pracovní činnosti, pronájem kanceláří na Praze 1 vás zaručeně nezklame. Jedná se o moderní kancelářskou budovu třídy "A". Tato prestižní adresa vám zaručí výbornou dostupnost nejen autem, ale i MHD. Dokonce se odtud velice snadno dostanete k pražské magistrále. Přesto, že se kanceláře nachází v centru živé Prahy, turistický ruch vám zde nebude dělat problém. Jde o klidné prostředí, perfektní pro pracovní příležitosti.

Služby

Nájemcům se nabízí možnost hned několika lákavých služeb. Snad jen na tomto místě naleznete v tak velké blízkosti sdílené automobily, automyčku (včetně dobíjení elektromobilů), kavárnu, bankovní služby, kosmetický salón, finančního konzultanta, restauraci, přepravní síť DHL a mnoho dalšího. S těmito kancelářemi na vás bude čekat mnoho poutavých výhod. S takovými podmínkami se bude každému chodit lépe do práce.